Pirmais sekss 37 gadu vecumā. Pieredzes stāsts par dzīvi celibātā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 Group

Raidījumā "Dziļi ar Džili" šoreiz režisors Dž. Dž. Džilindžers iztaujā Latvijas sporta jogas čempionu Sandi Inzelbergu, kurš stāstīja par savu pieredzi - dzīvot celibātā.

Kā sarunu raidījumā stāsta Sandis Inzelbergs, skolas laikā viņam bijis daudz iekšējo dēmonu, kas traucēja dzīvot tādu dzīvi, kādu viņš vēlētos, – viņam bija problēmas ar pašapziņu un ķermeni. Viss mainījās brīdī, kad viņš sev atklāja jogu. Sandis atskārta, ka jogā var rast atrisinājumus visām viņa problēmām, tostarp iespēju iegūt enerģiju, attīstīt mērķtiecību, iegūt perfektu ķermeni.

Celibāts jeb dzīve bezlaulībā un atturēšanās no seksuāliem sakariem nav Sanda vienīgā atturēšanās prakse. Vīrietis dzer un ēd tikai reizi dienā. Un šīs abas atturēšanās, kā viņš apgalvo, devušas tikai labu.

"Pats interesantākais, par ko gandrīz neviens nerunā, ir: ja tu ievēro celibātu, jebkura cita lieta, pati vienkāršākā – pastaiga vai saruna ar cilvēku – sagādā fenomenālu, spēcīgu baudu. Tu dzīvo ekstāzē."

Sarunu šova turpinājumā Sandis pirmo reizi publiski paziņo: "Es jau gadu celibātu neievēroju. Es tieši pirms gada 37 gados pirmo reizi iemīlējos, un man jau gadu ir attiecības. Tagad es vismaz varu skaidri un gaiši pateikt, kāda ir dzīve, ievērojot celibātu līdz 37 gadiem, un kāda kļuvusi dzīve bez celibāta."

"Es nekādā veidā nejūtos, ka esmu izniekojis laiku, tāpēc ka, ja nebūtu bijis tas laiks, es ļoti daudz ko nebūtu īstenojis un sasniedzis. Ja tajā departamentā esmu izdarījis visu, ko esmu gribējis, šis laiks ir piemērots attiecībām.

Tajā pašā laikā mana lielākā kļūda bija tāda, ka es domāju, ka romantiskās attiecības mani padarīs vājāku mīlēt citus. Ir tieši otrādi. Kā es varēju tik stulbu teoriju izdomāt?!"

Vairāk skaties video:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu