"Es nesaprotu, par ko mēs strīdamies." Agrita Bindre stāsies tiesas priekšā, lai šķirtu laulību ar bērnu tēvu Jāni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Šovu zvaigznes Agritas Bindres-Blumenauas dzīve pirms pusotra gada krasi izmainījās, jo no ģimenes aizgāja viņas trīs bērnu tēvs un vīrs Jānis Blumenaus. Bet nu ir pienākusi tiesas diena, kad tiks šķirta Agritas un Jāņa laulība, liecina ieskats jaunākajā "Ģimene burkā" sērijā. 

"Ilgi gaidītā, mokošā, nesaprotamā diena ir klāt. Tiesas stunda jeb šķiršanās ar vīru," saka Agrita.

"Ģimene burkā" jaunākajā sērijā tiek rādīta diena, kad Agrita oficiāli šķir laulību ar savu trīs bērnu tēvu Jāni, kurš no ģimenes aizgāja pirms pusotra gada.

Tiesas dienas rītā Agrita ir satraukuma pilna. Viņa stāsta, ka advokāts aicinājis viņu atpūsties un izgulēties. "Šobrīd man ir trakāka sajūta nekā pirms kāzām." Agrita teic, ka neuzskata šo dienu par negatīvu notikumu, jo viņa to ir ilgi gaidījusi, bet, no otras puses, viņu bažīgu dara tas, ka viņa nezina, kāds būs rezultāts. "Neviens jau nezina, vai viss izdosies ar pirmo tiesas sēdi."

Agrita ir pārliecināta, ka abi pieņēmuši pareizo lēmumu, proti, šķirties, īpaši tamdēļ, ka abi kopā vairs nedzīvo. Viņa vien ir neizpratnē, kāpēc bija nepieciešams to darīt tiesas ceļā. "Mums jau nav ne par ko strīdi - šķirties mēs gribam abi, kopīgu īpašumu vai mantas mums nav, mums ir bērni, bet par saskarsmi mēs varam vienoties, jo tāpat to nāksies darīt. Bet par ko mēs strīdamies - es nesaprotu."

Agrita ir sagatavojusi šampanieša pudeli, lai nosvinētu šīs savienības beigas, bet vai tas izdosies, to uzzināsim pavisam drīz.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gada oktobrī Agritu ar bērniem pameta vīrs Jānis.

Viņa nekrita izmisumā, bet pievērsās sev, atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem, tiekot pie jauna smaida, un atplauka jaunai dzīvei.

Šķita, ka arī attiecību joma sāk uzlaboties, jo 2022. gada vasaras sākumā Agritas dzīvē ienāca gados jaunais Jānis. Abu attiecības tomēr drīz vien beidzās, un arī pēc to pārtraukšanas Agritai nācās saskarties ar nepatīkamām situācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu