Būs par vienu Porziņģi vairāk; ģimenē gaidāms mazulis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista, Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" spēlētāja Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš drīzumā kļūs par tēti, liecina "Instagram" publiskotā informācija. 

Kā liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija, Kristapa brālis Mārtiņš drīzumā kļūs par tēti. Viņa mīļotā sieviete ukrainiete Anna Andrejeva dalījusies ar gaidību laika foto. 

Noprotams, ka pāris gaida zēnu - par to liecina gan sirds emocijikona zilā krāsā, kas pievienota publiskotajiem kadriem, gan Kristapa Porziņģa draudzenes Lauras Vizlas komentārs angļu valodā: "Nevaru sagaidīt, kad satikšu viņu!" 

Par Mārtiņa Porziņģa attiecībām publiski kļuva zināms pērn vasarā. Anna bērnību pavadījusi Ukrainas pilsētā Černivcos, taču savos sociālajos tīklos lielākoties dalās ar kadriem no ASV.

Pirms trim gadiem izskanēja runas, ka Mārtiņam ir attiecības ar Dalasā bāzētās modeļu aģentūras "The Campbell Agency" modeli Molliju O'Nīlu.

Kā zināms, Mārtiņa brāļi Kristaps un Jānis ir aizņemtu puišu statusā - pērn maijā Jānis reģistrēja laulību ar mīļoto sievieti Agnesi, bet Kristaps vasarā nosvinēja divu gadu attiecību jubileju ar Lauru Vizlu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu