VIDEO ⟩ "Es biju vienkārša meitene." Latviešu "bārbija" Viktorija Vailda par to, kāpēc mainīja savu izskatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: victoriawildofficial/Instagram

Par latviešu "bārbiju" dēvētā ārzemēs dzīvojošā modele Viktorija Vailda savā izskatā ieguldījusi desmitiem tūkstošu eiro un ar savu efektīgo ārieni neatstāj vienaldzīgu teju nevienu. Sarunu šovā "Zilonis studijā" Viktorija atklāj motivāciju, kādēļ savu ārieni mainījusi līdz nepazīšanai.

"Es biju vienkārša meitene – tieva, bez formām, un tad es iepazinos ar savu tagadējo draugu un viņš kā moderns vīrietis zināja risinājumu, kā padarīt mani pievilcīgāku.

Viņam ir augsti standarti.

Viņš sūdzējās, ka visas iepriekšējās draudzenes nebija pietiekami seksīgas, un jautāja man, vai es negribu sevi mazliet uzskaistināt.

Es teicu, ka jā, kāpēc gan ne, ja jau viņš par to maksā. Patiesībā es arī to gribēju. Palielināju krūtis, lūpas, un tam sekoja arī citas skaistuma procedūras.

Man vairs nav 20. Visi novecojam. Plastiskās operācijas paildzina laiku, kad ilgāk varam būt jauni. Man tagad varētu būt 48 gadi, un jūs nemaz to nepamanītu."

Viktorija pauž, ka, viņasprāt, plastiskās operācijas kļūs tikai populārākas. "Dabiskais skaistums ir apdraudēts, jo vīrieši to novērtē arvien mazāk."

Viesojoties šovā "Kad viņas satiekas", Vailda pauda, ka, skatoties spogulī, viņai patīk tas, ko viņa tur redz. Savulaik viņai bijuši kompleksi par savu izskatu un kautrējusies, ja kāds pievērsis uzmanību.

"Līdz ar izskatu mainījās arī mana personība. Esmu kļuvusi atvērtāka, brīvāka un bez kompleksiem!" atklāti pauž fotomodele.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu