Īrijas valsts ieņēmumu dienesta parādnieku sarakstā arī cigarešu kontrabandists no Latvijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cigaretes. Ilustratīvs attēls.
Cigaretes. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Īrijas valsts ieņēmumu dienests publicējis kārtējos saistību nepildītāju sarakstus par 2022. gada ceturto ceturksni. Parādnieku sarakstā iekļuvis arī cigarešu kontrabandists no Latvijas, vēsta portāls "Baltic Ireland". 

Saraksta divās daļās iekļauti ne tikai nodokļu parādnieki, bet arī visas personas, kas nav samaksājušas Īrijas tiesas uzliktos naudas sodus par dažādiem akcīzes un licencēšanas noteikumu pārkāpumiem, nepareizas informācijas sniegšanu ieņēmumu dienestam, kā arī cigarešu un tabakas kontrabandu un nelegālu pārdošanu.

Īrijas valsts ieņēmumu dienesta mājas lapā publicētā informācija liecina, ka cigarešu kontrabandā Īrijā pieķerts Anatolijs Orzanojs.

Par to viņam tiesa piespriedusi divu mēnešu cietumsodu, kas aizstāts ar 60 stundām sabiedriskajos darbos.

Sarakstā ievietotā informācija liecina, ka vīrietis ir algots darbinieks, bet viņa darba vieta nav norādīta.

Saistību nepildītāju sarakstus Revenue publicē par katru gada ceturksni. Publiskotais saraksts atspoguļo tikai daļu no visiem ieņēmumu dienesta auditiem un izmeklēšanām.

Trīs mēnešu periodā līdz 2022. gada 31. decembrim tika veiktas kopumā 14225 ieņēmumu dienesta pārbaudes, kā rezultātā no nodokļiem, procentiem un soda naudām tika aprēķināti ieņēmumi 127,36 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu