Aktieri Maksims Busels un Madara Viļčuka iedziedājuši jaunā seriāla "Dzelzs nervi" tituldziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Aktieri Maksims Busels un Madara Viļčuka atveido galvenās lomas Latvijas un Ukrainas radošās komandas veidotajā seriālā "Dzelzs nervi" un ir iedziedājuši šī kino darba tituldziesmu.

Mūzika un dziesmas vārdi caurvij seriāla galveno vēstījumu par laimi, kas ir tuvāk, nekā mums šķiet. 

Dziesmas oriģinālās versijas autors (mūzikas un teksta) ir ukrainis Andre France, kurš ir iecienīts savā dzimtenē, kur pašlaik arī dzīvo. Viņš ir radījis daudzu populāru dziesmu albumus un strādājis ar ukraiņu profesionālākajiem popmūziķiem.

Latviešu dziesmas versijas vārdu autors ir Kārlis Vērdiņš, kura darbus Latvijā ir iemīļojuši gan jaunākās paaudzes lasītāji, gan pieaugušie.

Pēc seriāla aktieru atlases režisore Mila Pogrebiska atzina, ka ir patīkami pārsteigta ne vien par talantiem bagāto jauno aktieru paaudzi, kas papildus aktiermākslai prot arī daudz ko citu, bet arī par profesionāļiem cienījamos gados, kas ir lielisks paraugs ārpus Latvijas robežām. Tāpēc arī tituldziesmā jūtams seriāla noskaņojums, kas pēc katras sērijas noskatīšanās, par spīti visām nebūšanām, kas notiek apkārt, rada sajūtu – labais vienmēr uzvarēs! Dziesma skatītājus izved cauri spilgtākajām emocijām un notikumiem, ko varēs piedzīvot visa seriāla laikā.

Madara Viļčuka (seriālā atveido Martu Doni) ir Liepājas teātra aktrise, kas uz lielās skatuves pašlaik ir redzama kā Grietiņa, punduris un japāniete izrādē "GRIMMI", Dženija izrādē “YEN” u.c. Papildus aktiermākslai Madara ir iemīļojusi arī dejas mākslu un skatuves cīņu, kā arī prot ne tikai dziedāt, bet spēlē arī ģitāru un ukuleli.

Maksims Busels (seriālā atveido Maksi Balodi) ir Rīgas Krievu teātra aktieris, filmējies vairākās filmās un seriālos arī ārpus Latvijas – Ukrainā, Somijā un citviet. Bez aktiermākslas Maksimam ir arī komponēšanas prasmes, skatuves dziedāšana, dejas, paukošanās, kung fu un vēl daudz kas cits.

Jau no 6. marta izklaides platformas Tet TV+ skatītāji katru dienu var sekot līdzi seriālam "Dzelzs nervi", kurā savijas dažādu paaudžu kaislīgi attiecību stāsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu