Piektdienas horoskops: 10. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bachkova Natalia/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 10. martam.

AUNS

Kārtojot lietišķās darīšanas, ievēro precizitāti un ētiku, kā arī turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro attiecības. Jo mazāk emociju, jo labāk. Iespējama interese par jaunām zinībām.

VĒRSIS

Mazliet tāds kā pavasara nogurums. Darbs iegājis vienmuļā rutīnā, tāpēc jādara to, kas priecē. Vajadzētu vairāk padomāt par sevi, no rīta baudīt svaigi spiestas sulas, bet vakarā doties pastaigā.

DVĪŅI

Būs jauni plāni un ieceres, galvā miljons domu, tikai nestāsti visai pasaulei. Skauģu un nelabvēļu jau netrūkst, kaut arī dažkārt viņi par draugiem uzdodas.

VĒZIS

Darbs atkal pirmajā vietā. Strādāsi ar iedvesmu, tavs veikums tiks novērtēts un, iespējams, nāks pat kāds jauns un vilinošs karjeras vai sadarbības piedāvājums.

LAUVA

Nemierīga diena. Būs ne mazums situāciju, kas kaitinās, taču jāsaglabā miers. Ja apstākļi darba vidē tevi neapmierina, tad jālūkojas pēc labāka varianta.

JAUNAVA

Nepaļaujies uz solījumiem, skaistiem vārdiem un vispārzināmām patiesībām. Vislielākais uzticamības procents ir tikai tam, ko izdomāsi un izdarīsi pats.

SVARI

Negaidīti notikumi, kas „izsit no sliedēm”... Varbūt šis ir tas brīdis, kad jāsakārto attiecības ar pagātni, lai dotos tālāk. Liels atbalsts no ģimenes un mīļotā cilvēka.

SKORPIONS

Darbā viss vairāk vai mazāk notiek un īpašas aktivitātes no tavas puses nav nepieciešamas, ko nevarētu teikt par privāto dzīvi. Ģimene vai mīļotais cilvēks vēlas tavu uzmanību.

STRĒLNIEKS

Enerģija un optimisms ir tavi dzīves vadmotīvi, bet kādā brīdī elpa jāatvelk. Ja jūti, ka kļūsti kašķīgs un vēlies, lai visi liek mieru, tad tā arī pasaki. Beidz darbus ātrāk un dodies izklaidēs.

MEŽĀZIS

Dzīvē vissvarīgākais ir stabilitāte. Jebkurā jomā. Bet patlaban nelielu uztraukumu var radīt finanses. Labāk pietaupīt, nevis tērēt un, protams, vajadzētu domāt kā ienākumus palielināt.

ŪDENSVĪRS

Nevajadzētu paļauties uz veiksmi, tikai ar neatlaidīgu darbu sasniegsi vēlamos rezultātus. Un nedāļā savas idejas pa labi un kreisi, bet raugies, lai ir finansiālais labums.

ZIVIS

Šodien par visu vairāk gribēsi mieru, jo darba nedēļa bijusi diezgan spraiga. Vakarā velti laiku pats sev, vienatnē atnāks noderīgas domas. Būs laba intuīcija un izpratne par situācijām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu