Visu Zodiaka zīmju neglītākās īpašības, kas var traucēt veidot attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Dažkārt ir ļoti grūti pieņemt partnera uzvedību, taču, ja vēlies ar viņu uzturēt attiecības, nāksies iepazīties un pieņemt īpašības, bez kuriem šie cilvēki nebūtu tie, kurus iemīlēji.

AUNS

Aunam vienkārši vienmēr būs taisnība – viņi pastāvīgi kaut ko pierādīs, pat ja kļūdās. Turklāt šie cilvēki darīs visu iespējamo, lai vienmēr un visā atrastu veidu, kā uzspiest savu taisnību. Tas nozīmē, ka viņi pastāvīgi pozicionēs sevi kā kādu, kas ir pārāks par jums.

VĒRSIS

Daudziem cilvēkiem ir pārāk augsti standarti, un Vērša zīmē dzimušajiem it īpaši. Un nav tā, ka šie cilvēki sagaida tikai to labāko – viņu izpratne par šo "labāko" nekad nemainīsies, un rezultātā tu bieži jutīsies tā, it kā tu viņiem nekad neesi bijis un nebūsi pietiekami labs.

DVĪŅI

Dvīņiem piemīt daudz pārsteidzošu īpašību – viņi ir lojāli, mīloši, radoši, kaislīgi. Bet tajā pašā laikā viņi viegli seko sava ego vēlmēm. Šīs zīmes pārstāvji ne vienmēr saskata robežas un bieži kļūst dusmīgi, kad citi nepakļaujas.

VĒZIS

Sliktākais brīdis attiecībās ar Vēzi ir viņa tieksme uz nepamatotiem emocionāliem sabrukumiem, jo ​​šādos brīžos ar viņu ir ļoti grūti tikt galā. Lai arī kā gribētos domāt, ka šāda reakcija ir pilnīgi nekaitīgs atsevišķs gadījums, visticamāk, viss atkārtosies.

Jāiemācās saglabāt mieru, līdz partneris nāk pie prāta, un nemēģināt viņam stāties pretī, ja viņš jau ir satraukts.

LAUVA

Šīs zīmes pārstāvji neprot uztvert kritiku. Šāds cilvēks var mainīties tikai tad, ja redz tam jēgu. Tavs uzdevums ir atrast veidu, kā šo nozīmi nodot Lauvai. Lauva novērtē godīgumu, to vienmēr der atcerēties.

JAUNAVA

Jaunavas izstaro pilnīgu mieru, un šī viņu stāvokļa galvenais noslēpums ir tas, ka viņas lieliski slēpj lielāko daļu savu emociju. Tomēr visas šīs apspiestās jūtas galu galā izraisa ]pārmērīgu reakciju uz apkārt notiekošo, paranoisku attieksmi pret citu viedokli vai jebkādām citām lietām. Nāksies saprast, ka daudzas Jaunavas emocijas nevar uztvert nopietni. 

SVARI

Līdzās Svariem var būt tikai viens cilvēks, kura standarti ir augstāki par viņu pašu – viņu dzīves biedrs. Svari cieš no neprātīgas nepieciešamības pēc romantikas un skaistuma, tāpēc viņi pastāvīgi meklē kaut ko labāku. Esiet gatavs dāvāt Svariem savu mīlestību viņiem vajadzīgajā daudzumā.

SKORPIONS

Dziļi sirdī šie cilvēki alkst pārliecības un apstiprinājuma, un tas visspilgtāk izpaužas attiecībās ar partneri.

Skorpioni vēlas būt mīlēti, novērtēti, taču reizēm šāda vajadzība var kļūt patiesi apgrūtinoša, jo šajā zīmē dzimušie nemitīgi cenšas iekarot tavu mīlestību (pat ja viņi to jau ir izdarījuši).

STRĒLNIEKS

Nav jau tā, ka Strēlnieks neprot būt attiecībās, bet viņa acis nemitīgi meklē kaut ko "vērtīgāku". Šajā zīmē dzimušie vienmēr sapņo par jaunu ceļojumu, projektu, draudzību un kaut ko tādu, kas viņus turpinās virzīt uz priekšu.

Attiecībās ar Strēlnieku bieži vien ir sajūta, ka neesi viņam pietiekami laba/s, pat ja viņš tevi patiešām mīl. Viņi ir dzimuši piedzīvojumu meklētāji, kuri turpina iet uz priekšu, lai justos, ka ir dzīvi.

MEŽĀZIS

Mežāzis jūtas vislaimīgākais, kad zina, ko sagaidīt tālāk un kas notiks nākotnē. Bet reālajā dzīvē viss ir savādāk. Visvairāk šiem cilvēkiem ir grūtības romantiskās attiecībās, jo viņi pretojas visam nezināmajam, pārvēršoties par kaitinoši pasīviem un spītīgiem partneriem.

Ne tā labākā kombinācija, ar kuru tomēr vēl jāiemācās tikt galā, ja iemīlējies Mežāzī.

ŪDENSVĪRS

Pēc astrologu domām, tiem, kuri nolemj dzīvi saistīt ar Ūdensvīru, jābūt gataviem tam, ka ne vienmēr tu būsi viņu prioritāte. Nav jau tā, ka viņam tu būtu vienalga, vienkārši šīs Zodiaka zīmes pārstāvju intereses bieži vien novirzās uz darbu, draugiem, ceļojumiem un to, kas atbilst viņu šī brīža vēlmēm.

Jūs kļūsit tikai par daļu no Ūdensvīra Visuma, bet ne par tā centru. Un, ja jūs neesat gatavi to paciest, tad jūs neesat piemēroti viens otram.

ZIVIS

Zivju zvaigznājā dzimušie tiek uzskatīti par emocionāliem cilvēkiem, taču patiesībā iemesls tam nav emociju pārmērība, bet gan tas, ka viņi vairāk uzticas savām jūtām, nekā vajadzētu.

Šaubas attiecībās ir normāla parādība, taču Zivis visu uztver pārāk nopietni. Jums būs jāiemācās manevrēt viņu nemierīgajos ūdeņos un neaizmirst, ka neatkarīgi no tā, cik dziļi viņi iegrimst savu problēmu bezdibenī, galu galā viņi no tā tiks ārā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu