Jautrais latgalietis Lauris Zalāns ieguvis prestižo "Kids’ Choice Awards" apbalvojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RIGA COMM/ Facebook

Viens no pasaules populārākajiem bērnu izklaides zīmoliem "Nickelodeon" apbalvojis ikgadējās "Kids’ Choice Awards" ceremonijas uzvarētājus, kur starp pasaules līmeņa zvaigznēm atrodams arī Latvijas satura veidotājs Lauris Zalāns.

Zalāns plūca uzvaras laurus nominācijā "Latvijas mīļākais influenceris". 

Ceremonija, kas norisinājās Losandželosā, bija piesātināta ar ekstrēmiem priekšnesumiem, ilūzijām un citiem šova elementiem. Tajā piedalījās atpazīstami mūziķi, aktieri, sportisti un citas slavenības, savukārt aktieris Adams Sendlers saņēma īpašu apbalvojumu par viņa izcilo karjeru.

Par iecienītāko bērnu televīzijas šovu tika atzīts "The Fairly OddParents: Fairly Odder", savukārt ģimeņu iecienītākā seriāla godu izpelnījās populārais seriāls "Vensdija" (Wednesday), kura galvenās lomas atveidotāja uzlecošā zvaigzne Dženna Ortega (Jenna Ortega) ieguva iemīļotākās televīzijas zvaigznes apbalvojumu. Balvas saņēma arī seriāla “Stranger things” aktrise Millija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown), aktieris Dveins Džonsons (Dwayne Johnson), mūziķi Teilore Svifta (Taylor Swift) un Herijs Stailzs (Harry Styles), kā arī daudzas citas slavenības. 

Starp pasaules spīdekļiem ceremonijā uzmirdzēja arī Latvijas vārds – kategorijā "Latvijas mīļākais influenceris" apbalvojumu ieguva Lauris Zalāns, kurš balsojumā apsteidza Elīnu Pakalni, Kristapu Graufeldu jeb Joretu un Adrianu Miglāni Sondori.

"Ir visai neticama sajūta dzirdēt savu vārdu starp "Kids’ Choice Awards" konkursa uzvarētājiem. Paldies Go3, paldies "Nickelodeon" par pagodinājumu un, protams, milzīgākais paldies atbalstītājiem, balsotājiem, sekotājiem un visiem tiem, kas ir kopā ar mani šajos piedzīvojumos – bez katra no jums tas nebūtu iespējams! Man ir dota unikāla iespēja uzrunāt cilvēkus, dāvājot viņiem pozitīvas un jautras emocijas, ko esmu no sirds apņēmies darīt arī turpmāk.

Tāpat diezgan droši var teikt, ka esmu pirmais latgalietis, kas paviesojies šajā konkursā. Vasals, ka namaloj. I as tīšom namaloju - paļdis!" iespaidos dalījās Lauris Zalāns.

Ceremoniju var noskatīties nākamās paaudzes televīzijā Go3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu