VIDEO ⟩ Bļugers "Golden Knights" uzvarā izceļas ar elegantu piespēli un iesaistās masveida kautiņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās latviešu hokejists Teodors Bļugers, pēcāk iesaistoties arī masveida kautiņā.

"Golden Knights" izbraukumā ar 4:3 (1:1, 0:0, 2:2, 1:0) papildlaikā uzveica Tampabejas "Lightning".

Spēles pirmajā pusminūtē Bļugers un Kīgens Kolesars izslidoja divatā pret vienu pretinieku aizsargu un pēc latvieša piespēles viņa komandas biedrs pielika nūju un ievirzīja ripu vārtos. Četras minūtes vēlāk Breidens Points panāca 1:1.

Trešā perioda pirmajās sešās minūtēs Viljams Kārlsons un Čendlers Stīvensons nodrošināja viesiem divu vārtu pārsvaru, taču divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Ņikita Kučerovs panāca 2:3, bet 28 sekundes pirms beigu signāla Points izrāva neizšķirtu. Cīņa turpinājās papildlaikā, kura ceturtajā minūtē Aleks Martiness pēc Džeka Aikela izdarītā metiena ievirzīja vārtos ripu, kas bija izslīdējusi cauri Andreja Vasiļevska kājsargiem.

Trešā perioda otrajā pusē abu komandu laukuma spēlētāji saplūcās savā starpā, Bļugeram un pārējiem tiekot pie 2+10 soda minūtēm. Kopumā abas komandas tika pie 146 soda minūtēm.

Džonatans Kviks uzvarētāju vārtos atvairīja 34 ripas, kamēr Vasiļevskis tika galā ar 17 metieniem. Points cīņu pabeidza ar trīs punktiem.

Bļugers šajā duelī uz ledus pavadīja 13 minūtes un 38 sekundes, no tām divas minūtes un 23 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja trīs no sešiem iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šajā sezonā Bļugers 49 mačos guvis divus vārtus, atdevis desmit rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -7.

"Golden Knights" ar 84 punktiem 65 spēlēs ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē, kamēr "Lightning" ar 82 punktiem 65 cīņās ir piektā Austrumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu