Sieviešu dienā Ventspilī piedzimuši šī gada pirmie dvīnīši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca/Facebook.com

Trešdien, 8.martā, Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidīti pirmie Ventspils šī gada dvīnīši - brālīši Rinalds un Niklāvs, vēstīts Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas "Facebook" lapā.

Dvīnīšu vecākiem no Ventspils novada Ances šie ir pirmie bērniņi ģimenē. Izvēle par tikšanās vietu ar saviem dēliņiem bijusi neapšaubāma – tuvāk savai dzīvesvietai!

Puisīšiem pasaulē palīdzēja nākt dakteris Sergejs Gurjanovs un vecmāte Aija Ziemele. Rinalda un Niklāva mamma un tētis novērtē Dr. Gurjanova profesionalitāti un vecmātes Aijas sniegto atbalstu.

Jaunie vecāki atzīst, ka mazulīšu nākšana pasaulē ir visskaistākais notikums un vislielākais kompliments māmiņai tik zīmīgā datumā - Starptautiskajā sieviešu dienā.

Šogad ieviesta jauna tradīcija: sveicot katru Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā dzimušo bērniņu, mātei tiek pasniegta mazulīša pirmo mīļlietiņu kārba "Esi mīļi gaidīts Ventspilī!". Kastītē ievietota kartīte ar mazulīša vārdu, dzimšanas datiem, svaru, garumu un vecmātes vārdu, kā arī pensionāru biedrības "Ventspils liedags" čaklo rokdarbnieču darināti zābaciņi, tā simboliski nododot sirds siltumu no paaudzes paaudzē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu