"Tikai nesaki to intervijā..." Acīgs fans piefiksējis kārtējo pierādījumu UFC "totalitārismam"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāds vērīgs fans piefiksējis kārtējo pierādījumu, cik ļoti īsā pavadā tiek turēti UFC cīkstoņi.

"Twitter" lietotājs "@DovySimuMMA" acīmredzot bija nodevies arhīva izpētei, kad viņš piefiksēja visai neparastu sarunu starp cīņu pieteicēju Brūsu Baferu un dāņu cīkstoni Damiru Hadzoviču.

Runa ir par 2019. gadā notikušo cīņu šovu "Fight Night 145". Tiešās translācijas laikā cīņu šova pārtraukumos tiek rādītas reklāmas vai atkārtojumi, bet arhīva ierakstos šādu reklāmas paužu nav.

Līdz ar to ir iespējams piefiksēt tādas interesantas vārdu apmaiņas kā šis Bafera un Hadzoviča dialogs.

Pēc uzvaras ar tehnisko nokautu Hadzovičs bija manāmi satraukts par guļošo pretinieku, kurš ilgāku laiku nespēja piecelties. Aprunājoties ar Baferu, Hadzovičs teica: "Viņi mums par šo nemaksā pietiekami."

Bafers atbildēja apstiprinoši, tomēr aicināja cīkstoni apdomīgi izvēlēties savus izteikumus: "Zinu, zinu. Kad tu kādu redzi šādā stāvoklī... Tikai nesaki to pēc cīņas intervijā."

Handzovičs gan apliecināja, ka labi "redz laukumu", norādot, ka vēlas saņemt pēc cīņas bonusu (50 tūkstošu ASV dolāru apmērā), tāpēc neizteiksies par atalgojumu.

"Nu, redz. Ceru, ka tu to dabūsi," cīkstoņa "apzinīgumu" novērtēja.

Šis ir kārtējais pierādījums tam, ka UFC piekopj cenzūras politiku, jo lielākoties preses konferencēm un intervijām ar cīkstoņiem tiek pielaisti tikai mediji, kuri sportistiem vai Vaitam uzdod ērtus jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu