VIDEO ⟩ Pļavniekos iereibis "drifteris" policijas priekšā sasit mammas BMW un sāk raudāt uz policista pleca

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RPP

Pagājušajā nedēļas nogalē, 5. martā, ap pulksten 4.00 naktī A. Saharova ielā patrulējošai Rīgas pašvaldības policijas (RPP) ekipāžai pēkšņi priekšā izbrauca kāds BMW vadītājs, kurš savu spēkratu vadīja sānslīdē. Vēl pirms policija paspēja aicināt vadītāju apstāties, tas savu spēkratu nesavaldīja un ietriecās ceļa apmalē, portālu "Apollo.lv" informēja RPP.

Uzsākot sarunu ar agresīvo braucēju, policisti pamanīja, ka no automašīnas motora telpas sāk parādīties dūmi, bet mirkli vēlāk to pārņēma liesmas. Tikmēr policisti no 20 gadus vecā autovadītāja noskaidroja, ka viņš pie stūres sēdies bez tiesībām, proti, tās jau bija atņemtas par agresīvu braukšanu. Tāpat sarunas laikā jaunais vīrietis ar savu uzvedību radīja aizdomas, ka viņš varētu būt reibumā, tomēr sakarīgu skaidrojumu policija no viņa iegūt nevarēja, jo vadītājs, redzot liesmu pārņemto auto, izplūda asarās.

"Mana mīļā mašīna. Viņa deg (..) Es nomiršu šīs mašīnas dēļ. Es viņu mīlu!" saka iereibušais vadītājs. Likumsargi centās avarētāju nomierināt.

"Tā ir tikai mašīna. Mirt nevajag," sacīja likumsargs.

Likumpārkāpējs turpināja vaimanāt. "Nogaliniet mani, bet šo mašīnu es mīlu!". Policists kārtējo reizi aicināja vīrieti nomierināties.

Pēc tam vadītājs centās mierinājumu atrast, ejot pie policistiem un lūdzot apskāvienu. Video redzams, ka likumpārkāpējs apskāvis vienu no policistiem.

Vēlāk notikuma vietā ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki, kuri nodzēsa automašīnu, un Valsts policijas Ceļu policija, kuras darbiniekiem vadītājs atzina, ka esot dzēris, bet nespēja atcerēties, cik daudz. No alkohola pārbaudes jaunietis atteicās, tādēļ uzsākts kriminālprocess par atteikšanos no apreibinošo vielu pārbaudes.

VIDEO: Nakts drāma Pļavniekos (RPP video)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu