JRT par balvas "Kilograms kultūras" saņemto prēmiju sūta palīdzību Ukrainas armijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Palīdzība Ukrainas armijai.
Palīdzība Ukrainas armijai. Foto: Jaunais Rīgas teātris/Facebook.com

Jaunā Rīgas teātra (JRT) izrāde februārī "ŽIŽEKS. PĪTERSONS. GADSIMTA DUELIS" saņēma Sabiedrisko mediju balvu "Kilograms kultūras 2022" kategorijā "Teātris" un 1000 eiro prēmiju, pateicoties sabiedrības balsojumam. Par līdzekļiem iegādāta palīdzība Ukrainas armijai.

Prēmiju katras kategorijas uzvarētājam nodrošināja Nākotnes atbalsta fonds.

"1000 euro ir pārtapuši par 1000W pārnēsājamu uzlādes staciju/akumulatoru un 120W saules paneli, kas ir nodoti Ukrainas armijas vajadzībām," JRT raksta savā "Facebook" lapā.

JRT mākslinieciskā vadītāja Alvja Hermaņa režisētā izrāde "ŽIŽEKS. PĪTERSONS. GADSIMTA DUELIS" ataino divu mūsdienu spēcīgāko publisko intelektuāļu domu sadursmi. Slovēņu filozofs, neoliberālisma un politkorektuma kritiķis Slavojs Žižeks (Vilis Daudziņš) pretnostādīts kanādiešu klīniskās psiholoģijas doktoram Džordanam Pītersonam (Kaspars Znotiņš) ar galveno jautājumu: kurš spēj pārliecināt vairāk - kreiso vai konservatīvo uzskatu apoloģēts? Rinda nākamo izrāžu ir izpārdotas, tuvākie pieejamie datumi ar vēl rezervētām biļetēm: 18., 20. un 21. jūnijs.

Tikām VAS "Valsts nekustamie īpašumi" cer tuvākajā laikā vienoties ar būvnieku pilnsabiedrību "SBSC" par Jaunā Rīgas teātra (JRT) pabeigšanas termiņiem, intervijā vakar apstiprinājis VNĪ valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu