VIDEO ⟩ "Rīgas namu pārvaldnieks" klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu – Juri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Namu apsaimniekotāja "Rīgas namu pārvaldnieks" izkārtne.
Namu apsaimniekotāja "Rīgas namu pārvaldnieks" izkārtne. Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) no šodienas klientiem piedāvā jaunu, tiešsaistes saziņas platformu - virtuālo asistentu Juri, informēja uzņēmumā.

Virtuālais asistents sniegs atbildes par kopības lēmumu pieņemšanu, norēķiniem, īpašumtiesību maiņu, reģistrēs avārijas pieteikumu vai nodrošinās saziņu ar klientu centru.

Uzņēmums līdz šim īstenojis vairākas digitālas iniciatīvas, kas galvenokārt saistītas ar būtiski lielāku informācijas apjoma pieejamību portālā "e-parvaldnieks.lv."

Virtuālais asistents Juris pieejams RNP mājas lapā 24 stundas diennaktī bez brīvdienām. Ņemot vērā, ka jautājumu loks, kas aptver pārvaldīšanas jomu, ir plašs, uzņēmums aicina klientus būt izprotošiem, jo virtuālais asistents vēl trenējas.

Darbs pie virtuālā asistenta izstrādes ilga aptuveni četrus mēnešus. To palīdzēja radīt uzņēmums SIA "Tilde".

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija sarunu robota izstrāde un ieviešana RNP izmaksāja 55 000 eiro.

Kā ziņots, RNP 2021.gadā strādājis ar 4,1 miljona eiro peļņu. Uzņēmuma apgrozījums palielinājies par nepilniem 10%, salīdzinot ar 2020.gadu, un bija 61,149 miljoni eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu