Kelers, Krosbijs un Marners atzīti par NHL aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: AP/LETA

Arizonas "Coyotes" labās malas uzbrucējs Kleitons Kelers, Pitsburgas "Penguins" centra spēlētājs Sidnijs Krosbijs un Toronto "Maple Leafs" labās malas uzbrucējs Mičels Marners ir atzīti par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem.

Par pirmo zvaigzni atzīts Kellers, kurš bija nedēļas līgas rezultatīvākais spēlētājs, četrās cīņās sakrājot deviņus (4+5) rezultativitātes punktus un palīdzot svinēt uzvaras trijās cīņās, kā arī gūt punktus visās četrās spēlēs.

Trīs punktus (1+2) viņš sakrāja sesto reizi sezonā, sekmējot uzvaru pār Sentluisas "Blues" ar 6:2. Pēc tam Kelers sakrāja divas rezultatīvas piespēles, ieskaitot Bereta Heitona uzvaras vārtu guvumā uzvarā ar 4:1 pār Nešvilas "Predators".

Viņš guva vienus no diviem Arizonas kluba vārtiem 2:3 zaudējumā pagarinājumā pret Kolorādo "Avalanche", bet nedēļu noslēdza ar trim (2+1) punktiem sestajiem vārtiem pagarinājumā karjerā 5:4 uzvarā pār Minesotas "Wild".

24 gadus vecais Kelers, kura kontā ir rezultativitātes punkti piecās spēlēs pēc kārtas (4+6), 67 sezonas spēlēs ir "Coyotes" labākais vārtu guvējs (29), piespēlētājs (40) un punktu guvējs (69), gūtajos vārtos un sakrātajos punktos sasniedzot savus karjeras rekordus.

Savukārt viņa 40 rezultatīvās piespēles tikai par divām atpaliek no viņa personiskā rekorda, kas sasniegts 2017./2018. gada sezonā, kad viņš debitēja līgā.

"Coyotes" ar 59 punktiem 67 mačos Rietumu konferencē ieņem 13.vietu, komandai tiekot pie punktiem 13 no 17 spēlēm pēc Visu zvaigžņu spēles (8-4-5).

Krosbijs četros mačos atzīmējās ar septiņiem (2+5) rezultativitātes punktiem, ieskaitot divus uzvaras vārtus, un ar trim uzvarām un zaudējumu papildlaikā ļāva "Penguins" ar 78 punktiem 66 spēlēs pakāpties uz septīto vietu Austrumu konferencē.

Viņš guva trīs (1+2) punktus, ieskaitot savus karjerā 20.vārtus pagarinājumā (otrais rādītājs NHL vēsturē), Pitsburgai atspēlējoties no 0:4 un uzvarot Kolumbusas "Blue Jackets" ar 5:4. Krosbijs vienreiz rezultatīvi piespēlēja zaudējumā pagarinājumā ar 3:4 Ņujorkas "Islanders", pēc tam guva savus astotos uzvaras vārtus sezonā (un astotos karjeras laikā pret Filadelfijas komandu) 5:1 triumfā pret Filadelfijas "Flyers".

Nedēļu viņš noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm, desmito reizi karjerā sezonā sakrājot 50 rezultatīvas piespēles un 12.reizi karjerā sasniedzot 80 punktu robežu, sekmējot uzvaru pagarinājumā ar 3:2 pār Ņujorkas "Rangers".

35 gadus vecais Krosbijs arī šajā sezonā ir savas komandas līderis gūtajos vārtos, rezultatīvās piespēlēs un rezultativitātes punktos, ar 80 (29+51) punktiem 66 spēlēs ieņemot 12. vietu līgā.

Marners divās spēlēs sakrāja sešus (2+4) rezultativitātes punktus. Viņš sakrāja divus (1+1) punktus, tostarp rezultatīvu piespēli Ostona Metjūsa uzvaras vārtos mačā ar Ņūdžersijas "Devils" (4:3).

Savas NHL karjeras 14. četru punktu mačā, kas bija otrais sezonā, Marners ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm palīdzēja savai komandai ar 7:4 triumfēt cīņā ar Edmontonas "Oilers".

25 gadus vecais Marners šosezon 65 spēlēs ir Toronto vienības līderis rezultatīvajās piespēlēs un punktos.

Viņš ierindojoties pirmajā vietā līgā atņemtajās ripās (88), ieņem ceturto vietu rezultatīvajās piespēlēs (59), dala piekto vietu rezultatīvās piespēlēs vairākumā(25), ieņem piekto vietu vairākumā gūtajos punktos (32.), dala septīto vietu mazākumā gūtajos vārtos (trīs) un ieņem devīto vietu rezultativitātes punktos (83).

"Maple Leafs" ar 88 punktiem Austrumu konferencē ir ceturtajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu