Gandrīz pusgads morgā - beidzot izziņota mīklaini pazudušā Čehijas tramplīnlēkšanas rekordista nāve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Beidzot izziņota Čehijas tramplīnlēkšanas rekordista Antonīna Hājeka nāve, vēsta Čehijas mediji.

"CNN Prima News" vēsta, ka Hājeka tuvinieki par tramplīnlēcēja pazušanu pavēstīja jau pērnā gada septembrī. Hājeks tobrīd atradās Malaizijā.

Hājeka bijušais kolēģis Jakubs Janda sarunā ar "CNN Prima News" pastāstījis, ka viņa draugs uz Malaiziju bija devies, lai izvēdinātu galvu un atpūstos no krīzes laulībā.

"Viņš kopā ar savu bijušo sievu uz Malaiziju atvaļinājumā devās katru gadu. Visticamāk, viņš uz turieni devās, lai atpūstos, jo pēdējie seši mēneši nebija pagājuši tā kā viņš vēlētos," sacīja Janda.

Savukārt cits Čehijas medijs "Blesk" ziņo, ka Hājeka nāves apstākļi joprojām ir neskaidri, bet Malaizijas varas iestādes viņa līķi atradušas jau pērnā gada 30. septembrī, bet viņa mirstīgās atliekas Malaizijas morgā atradās gandrīz pusgadu pirms Čehijas varas iestādes bijušo sportistu identificēja.

Hājeks mira 35 gadu vecumā. Viņš savas karjeras laikā kļuva par Čehijas rekordistu, 236 metru atzīmi sasniedzot 2010. gadā. Aktīvā sportista gaitas Hājeks noslēdza 2015. gadā, pievēršoties jauno sportistu trenēšanai.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu