Trešdienas horoskops: 15. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: nblx/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 15. martam.

AUNS

Tu allaž iestājies par taisnu lietu, un šodien var nākties uzstāties advokāta lomā. Dari, kā sirds liek. Dažs vēlēsies iesaistīties labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam šobrīd grūtāk klājas.

VĒRSIS

Var gadīties satikt īstos cilvēkus, izveidot vai atjaunot senus biznesa kontaktus. Svarīgi būt precīzam un ievērot spēles noteikumus – princips „vīrs un vārds” tiks augstu novērtēts.

DVĪŅI

Tavā dzīvē nav vietas rutīnai un šī diena piedāvā iespējas saskatīt pavisam jaunas krāsas. Būs daudz ideju, gribēsi iesaistīties avantūrās un piekrist intriģējošiem piedāvājumiem.

VĒZIS

Vajag dzīvē kādas pārmaiņas! Iesaistīšanās jaunā projektā var būtiski mainīt darba ritmu un palīdzēt izveidot sekmīgu sadarbību ar ārzemēm. Tā būs arī materiāli izdevīga.

LAUVA

Ja rodas vēlme pēc jaunām zināšanām, tas ir apsveicami. Tehnoloģiju joma, biznesa attīstība, reklāma, marketings vai kādi hobiju kursi – vienalga: viss vēlāk noderēs.

JAUNAVA

Nedēļas vidū neliels nogurums. Līdzsvaro darbus ar atpūtu: pusdienas laikā izej pastaigā, vakarā izskrien krosiņu, izrunājies ar saviem mīļajiem vai sazvanies ar draugiem.

SVARI

Jūtīgāk nekā citkārt uztversi dažādas situācijas, aizrādījumus, diskusijas un atšķirīgu viedokļu apmaiņu. Jāmēģina kaut nedaudz distancēties un vakarā darīt to, kas vairo optimismu.

SKORPIONS

Pavisam negaidot var uzrasties kāds sens draugs vai darījumu partneris ar interesantu sadarbības priekšlikumu. Iespējams, ka jutīsies pārsteigts, bet nesaki „nē”, pirms viss top izvērtēts.

STRĒLNIEKS

Darbā jāvelk smagais arkls, bet raža priecēs. Diena ļoti spraiga un piepildīta, tāpēc vakarā vajag mazliet relaksēties – aizej uz kādu kultūras pasākumu vai ar draugiem omulīgās vakariņās.

MEŽĀZIS

Klāt ir lielo iespēju brīdis, un veiksmes atslēgas vārds: sadarbība. Komandā darītais var atnest gan atzinību un slavu, gan naudu. Kad lietišķie pienākumi apdarīti, tad jāparūpējas par saviem mīļajiem.

ŪDENSVĪRS

Šodien pienākumu bez gala un bez malas. Turklāt vadība vai darījumu partneri gribēs vēl lielāku atdevi. Atceries, ka ļoti vērtīga ir spēja īstajā brīdī pateikt: „Nē!”.

ZIVIS

Tu esi labs cilvēks un neatteiksi palīdzību, taču esi uzmanīgs un neuzņemies pārāk daudz. Pienākumu apjomam jābūt samērīgam, un naudas dēļ nav vērts upurēt dvēseles komfortu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu