Porziņģa lieliskais sniegums aizsardzībā atgriež "Wizards" "play-in" zonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 15. martā, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Vašingtonas "Wizards" uzvaru ar daudzpusīgu sniegumu sekmēja Kristaps Porziņģis.

"Wizards" savā laukumā Detroitas "Pistons" komandu uzvarēja ar rezultātu 117:97 (38:20, 23:25, 33:27, 23:25), atgriežoties Austrumu konferences "play-in" zonā.

Porziņģis, laukumā pavadot 30 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 18 gūtajiem punktiem, grozā raidot piecus no deviņiem divpunktu metieniem un visus astoņus soda metienus, bet netrāpot nevienu no sešiem tālmetieniem. Latvieša rēķinā bija arī septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas, četri bloķēti metieni, viena kļūda un divas piezīmes. "Wizards" ar Porziņģi laukumā iemeta par sešiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Bredlijs Bīls uzvarētāju rindās guva 36 punktus un sakrāja pārliecinoši labāko +/- rādītāju (+38). 16 punkti bija Korijam Kispertam, pa 13 guva Monte Moriss un Deni Avdija. "Wizards" komandai nevarēja palīdzēt Kails Kuzma, kurš ārstē labās kājas ceļgala traumu.

"Pistons" komandā 20 punktus guva Kilians Heiss.

Mājinieki pirmajā ceturtdaļā realizēja metienus ar 68% precizitāti, grozā raidot 14 no 16 divpunktniekiem. Jau pirmajā divpadsmitminūtē "Wizards" iekrāja 22 punktu pārsvaru un šajā mačā ne reizi nebija iedzinējos.

"Wizards" ar 32 uzvarām 69 mačos 13 spēles pirms regulārā turnīra beigām ieņem desmito vietu Austrumu konferencē. "Pistons" uzvarējusi tikai 16 no 70 spēlēm un ir pēdējā, 15.vietā Austrumos un ieņem noslēdzošo pozīciju arī visā līgā.

Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu