Transpuisis Dan Avangard par attiecībām ar mīļoto meiteni, kuru grasās precēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Pikanto sarunu raidījuma "Dziļi ar Džili" trešajā sērijā režisors Dž. Dž. Džilindžers sarunājas ar transpuisi Dan Avangard, kurš ir viens no zināmākajiem cilvēkiem Latvijā, kas aktualizē jautājumus par transdzimumu.

"Vispirms 13 gados sapratu, ka man patīk meitenes. Sākās pubertātes gadi, hormoni dara savas lietas un gribas kaut kādā veidā atrast savu mīlestību. Tad es iemīlējos savā labākajā draudzenē." 

Dan Avangard teic, ka šāda iemīlēšanās jau kļuvusi par komūnas joku, "jo visi iemīlas savās labākajās draudzenēs un tad saprot savu identitāti".

"Viņa ir mana dzīves apzināšanās posma pirmā mīlestība. Es viņu satiku 17 gados. Mēs mācījāmies vienā koledžā Jēkabpilī. Kojās satikāmies. Mēs abi neesam no Jēkabpils, tāpēc skolas laikā dzīvojām kojās. Bija trakā pusaudžu mīlestība. Tad mums sanāca, ka mēs uz sešiem gadiem pašķīrāmies," stāsta transpuisis.

Meitene pārvākusies uz Nīderlandi, kur nodzīvojusi sešus gadus, tikmēr Dan Avangard no vienām attiecībām ātri metās nākamajās, pēc iespējas mazāk laika esot vienam. "Tāpēc ka man meitenes dēļ bija salauzta sirds." Vēlāk abi atrada atpakaļceļu viens pie otra. Raksturojot abu attiecības tagad, viņš saka: "Tagad dzīvojam baigi labi."

Dan Avangard kopā ar draudzeni ir apsvēruši arī precības. "Te vairāk ir dvēseliskais moments. Mēs ar manu meiteni esam vienisprātis, ka mēs precēsimies tad, kad varēs precēties visi mūsu kvīru draugi," viņš skaidro.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu