"Tā sākās 28 gados un joprojām nav beigusies." Agnese Zeltiņa par pusmūža krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Krafts

Sarunu šovā "Zilonis studijā" viesojās aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, stāstot par pusmūža krīzi un to, kā viņa tiek ar to galā. 

"Man četrdesmitgadnieku krīze sākās 28 gados, un tā joprojām nav beigusies, bet tai ir ļoti dažādas stadijas. Nopietni. Es izmaiņas ļoti strauji sāku just 28–29 gados," Zeltiņa.

Atbildot uz jautājumu, kā tās izpaudās, Zeltiņa saka: "Lielie jautājumi: kas es esmu, vai es eju pareizo ceļu, vai es esmu tur, kur man jābūt, cik es esmu izdarījusi, ko ar to visu darīt un kā virzīties tālāk."

Vienlaikus viņa prāto, kā pusmūža krīzi uztver vīrieši: "Sieviete nevar vīrietim uzspiest kaut kādas zināšanas un pateikt: tev jānodarbojas ar pašizaugsmi, tad tu sapratīsi, ka tev tuvojas krīze, un mums būs vieglāk to pārvarēt. Bet sieviete ar savu piemēru blakus var palīdzēt un to situāciju padarīt maigāku."

Aktrise stāsta, ka kopš 20 gadiem viņas dzīve bija vērsta uz karjeru. "Es 42 gados sāku savu biznesu, bet vienā brīdī sapratu, ka skriešana ar 220 kilometriem stundā mani ne pie kā neved. Tad es "iegāju sevī" un tik drīz neatgriezos. Es sāku meklēt atbildes sevī, sapratu, ka man jāiemācās sevi nomierināt, un sāku skatīties sevī. Es sāku meklēt sevi un atradu tur ļoti daudz ko, jo jautājumu bija ļoti daudz," stāsta Zeltiņa.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu