Ceturtdienas horoskops: 16. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ilolab/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 16. martam.

AUNS

Darbā veiksmīgi atrisināsi saspringtas situācijas, samierināsi kolēģus, spēsi pamatot, kāpēc kaut ko vajag vai nevajag darīt. Intuīcija būs sabiedrotā un palīgs sarežģītās situācijās.

VĒRSIS

Ja pienākumi darbā skaidri definēti un biznesa lietas atrunātas, tad viss rit savu gaitu. Tomēr nevajag slīgt pašapmierinātībā, jo dzīve var piedāvāt jaunas iespējas.

DVĪŅI

Nepaļaujies uz solījumiem, ja arī tie izskan no labi zināmu cilvēku mutes, jo uzticēšanās var beigties ar vilšanos. Toties lietišķajās darīšanās veiksme un izdošanās.

VĒZIS

Zvaigznes labvēlīgas naudas lietām. Var būt palieli vai neplānoti izdevumi par saimnieciskām vajadzībām, taču arī peļņas iespējas jaudīgas. Ienākumu iespējas var saistīties ar ārzemju tēmu.

LAUVA

Enerģija virmos, un tu spēsi iedvesmot kolēģus vai darījuma partnerus. Tieša un atklāta runa kādam var nepatikt, taču tavi argumenti būs loģiski un pārliecinoši.

JAUNAVA

Kārtojot lietišķos jautājumus, mēģini iztikt bez emocijām. Svarīgi pievērst uzmanību naudas lietām, domāt par jaunām peļņas iespējām, rakstīt projektus, meklēt sadarbības partnerus un atbalstītājus.

SVARI

Kur esmu to jau redzējis vai piedzīvojis? Dažkārt situācijas mēdz atkārtoties un tad jau zināsi, kad ko teikt vai darīt. Ļoti iespējams, ka kolēģi taujā padomu, un tev atbilde ātri gatava.

SKORPIONS

Turies tālāk no situācijām, kur kāds mēģina savīt baumu un intrigu mudžekli. Tas nu galīgi nebūs pa prātam, jo esi taisnīgs un godprātīgs cilvēks.

STRĒLNIEKS

Darbu pāri pārēm, taču prāts noskaņots uz filozofiskās stīgas. Daudz jautājumu par to: kas esmu, kurp dodos un ko mainīt dzīvē, lai notvertu sajūtu, ka esi uz pareizā viļņa.

MEŽĀZIS

Sajūta tāda, ka dienas traucas kā ātrgaitas vilciens. Vajag apstāties un saprast, kurā brīdī jāpiebremzē. Kad darbdiena galā, mierīgi atpūties un padomā, kas patlaban dzīvē svarīgākais.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā daudz emociju. Būsi satraukts un neapmierināts, ja kaut kas nenotiek, kā plānots. Vajag nospraust mērķi un darīt visu, lai to sasniegtu.

ZIVIS

Vajadzētu veltīt laiku mācībām. Tādām praktiskām, ko uzreiz var likt lietā. Varbūt jāuzlabo svešvalodu zināšanas, jāapgūst tehnoloģijas, digitālais marketings un citas noderīgas lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu