"Vai tiešām nevienam nav nekā svēta?" Magones Liedeskalnas dzimto māju nākotne ir miglā tīta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šajā nedēļā realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna ciemojas pie savas mātes Kurzemes pusē. Magone ar mammu pārrunā vairākas būtiskas lietas. Īpaši viņu satrauc fermas nākotne, ņemot vērā mammas veselības problēmas.

Magone ir ieradusies palīdzēt mātei, jo viņai nesen tika veikta gūžas operācija. Staigājot pa saimniecību, Magone neslēpj arī sašutumu par piensaimniecības nozares situāciju valstī, jo šādos apstākļos ar to nodarboties ir neizdevīgi un iespēju nopelnīt tikpat kā nav.

Magone nesaprot, kā vispār var kaut dzīvniekus, jo izrādās, ka mātes fermai šāds scenārijs pašlaik draud. "Es esmu redzējusi, kā māte ir plēsusies, lai dabūtu vislabākās govis! Un tagad kāds pasaka, ka vairs nemaksās. Viņa taču nevar savu sapni tā vienkārši nokaut!" neizpratnē ir Magone.

"Vai tiešām nevienam nav nekā svēta un dārga? Latvieši taču ir zemnieku tauta!" Magone sūdzas par mātes zemo pensiju, kas esot 300 eiro un lielākā daļa aiziet rēķinos: "Strādā līdz invalīda gultai, un beigās izrādās, ka viss pa tukšo!" neizpratnē ir Magone.

Magone ar skumjām skatās uz to, kā mātei vienai jācīnās. "Skatoties uz mammu, ellē laikam ir vieglāk dzīvot nekā uz zemes vienam. Īpaši, ja radi dzīvo tālu prom, blakus nav nevienas mīļas dvēseles."

Abas pārrunāja arī Magones dzīvi un attiecības, kas kārtējo reizi nav izdevušās. Magone mammai atklāti pasaka, ka nezina, ko nozīmē vīrieša mīlestība, jo to nav redzējusi ne bērnībā, ne piedzīvojusi savā kā sievietes dzīvē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magones attiecības ar māti labu laiku bija sarežģītas. Mantojuma dēļ attiecības uz laiku bija pārrautas. 

Atgādinām, ka Magones attiecības ar māti saasinājās uzreiz pēc meitas atgriešanās no Anglijas. Kā atklājusi dzejniece – māte meitu pati aicinājusi atpakaļ uz Latviju un vēlīgi solījusi iespēju saimniekot viņas mājā Priekulē. Taču tad domas mainījusi un savu īpašumu meitai tomēr atteikusies novēlēt. Magone un viņas bijušais vīrs – lietuvietis Žanis toreiz atgriezās Gulbenē, kur Magone saimnieko joprojām. 

Pagājušajā gadā Magone Mātes dienā devās uz dzimtajām mājām, lai mēģinātu ar māti saikni atjaunot. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu