VIDEO un AUDIO ⟩ Kas paliek ārpus trases? Latvijas autosporta jaunais talants Štolcermanis stāsta par kartinga pasaules aizkulisēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TVNET GRUPAS podkāsta "Čempionu brokastis" jaunākajā sērijā par kartinga aizkulisēm, "Ferrari" akadēmijas nometni un autosportista dzīvi aprunājāmies ar latviešu kartinga jauno talantu Tomasu Štolcermani.

Podkāsta ievadā aprunājāmies par kartinga pilota saspringto grafiku. Štolcermanis līdz šim pēdējās sacīkstes aizvadīja Spānijā un Latvijā ieradās pavisam nesen. Sportists atzina, ka prom no dzimtenes bijis kopumā astoņas nedēļas.

Bet, kā pats Štolcermanis ieskicē sarunas turpinājumā, ar to jārēķinās, ja vēlies būt augsta līmeņa pilots.

Sarunas turpinājumā sportists nedaudz plašāk pastāstīja par vienu nedēļu pilota dzīvē, ja nedēļas nogalē ir jādodas trasē.

Aprunājāmies arī par gatavošanos sacensībām un citu sāncenšu izzināšanu. Jaunais pilots atklāja labākos veidus, kā uzlabot savas prasmes, cīnoties "rats-ratā".

Tāpat arī jaunais pilots pastāstīja, kādas ir viņa domas par talantu - vai tas vispār ir vērā ņemams aspekts panākumu izcīnīšanā.

Podkāsta otrajā pusē nedaudz plašāk aprunājāmies par to, ko un kā Štolcermanis īsti pērn darīja "Ferrari" komandas jauno talantu nometnē.

Jaunais pilots nobeigumā arī pastāstīja par savas karjeras potenciāli nākamo soli un atklāja, ka "Ferrari" pauduši vēlmi savā nometnē viņu redzēt arī šogad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu