"Kā bomzis!" Zutim ar Pakalni domstarpības novalkāta apģērba dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes bokseris Kristaps Zutis ar mīļoto Elīnu Pakalni dienu pavada, uzkopjot māju un mazgājot drēbju kalnus. Laiskā diena mājās noved pie sadzīviska strīda.

Jaunākajā sērijā abi balodīši baudīja mājas dienu, kurā Kristaps atzinās, ka viņam patīk gatavot, kamēr Elīna kārtoja drēbes, atrada kreklu, kurā ir caurums, un aicināja no tā atbrīvoties.

"Šo kreklu man uzdāvināja Gints Valdmanis. Mēs viņu nemetīsim. Es viņu vilkšu uz treniņiem visu savu atlikušo dzīvi. Kamēr krūšu gali nebūs redzami, tikmēr es viņu vilkšu. Man viņu uzdāvināja. Atšujies!"

Elīna atzīst, ka viņai ir kauns par puiša saplēsto kreklu, minot, ka tas rada sliktu iespaidu par viņu [Elīnu]. "Tu izskaties kā bomzis!" Elīna atcirta.

Elīna neslēpj, ka mīļotā komentāri viņu ir aizvainojuši. Kristaps gan problēmu nesaskata. "Caurumi man traucē tikai apakšbiksēs," viņš teic.

Kā zināms, pāris šovam pievienojās tikai šogad, un šī nav pirmā reize, kad TV kameru priekšā abi demonstrē viedokļu nesakritību. Zutis arī tad teica, ka, viņaprāt, attiecības ir liels darbs. "Es domāju, ka viss ir darbs un disciplīna. Arī attiecībās - trenējoties, nostrādājot kaut kādas lietas, - tās paliks labākas un kvalitatīvākas," par kopdzīves noslīpēšanu izteicās Zutis.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu