VIDEO ⟩ Šmits "uguņo" sāpīgā zaudējumā pret Eirolīgas līdevienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: zalgiris.lt

Latvijas basketbolists Rolands Šmits ceturtdien ULEB Eirolīgas mačā guva 18 punktus Kauņas "Žalgiris" zaudējumā.

"Žalgiris" mājas spēlē piekāpās Pirejas "Olympiakos" ar 72:74 (17:15, 17:25, 15:21, 23:13).

Šmits 30 minūtēs un 29 sekundēs laukumā grozā raidīja trīs no sešiem divpunktu metieniem un četrus no sešiem tālmetieniem. Viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divreiz kļūdījās, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja vienu piezīmi pretiniekam un noslēdza maču ar komandā labāko efektivitātes koeficientu 14.

Mājinieku rindās rezultatīvākais bija Šmits, 17 punktus guva Tomass Dimša, bet 12 punktus un sešas rezultatīvas piespēles pievienoja Edgars Ulanovs.

Grieķijas komandas labā 25 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Saša Vezenkovs, bet 18 punktus guva Šakviels Makkisiks.

"'Žalgiris" ar 15 uzvarām 29 mačos turnīra tabulā atrodas devītajā vietā, kamēr "Olympiakos" ar bilanci 21-8 18 komandu konkurencē atrodas turnīra tabulas galvgalī.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas finālčetrinieka turnīrs no 19. līdz 21.maijam norisināsies "Žalgiris" mājvietā Kauņā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu