Dzīve mutuļo. Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. martam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Billion Photos/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 20. līdz 26. martam.

AUNS

Smaids un pozitīva pieeja paver daudzus ceļus. Tu to labi apzināsies un būsi arī gatavs mazliet pievaldīt straujo dabu un paklusēt, kaut arī iekšā emocijas mutuļo. Lieliska nedēļa, lai sāktu interesantus projektus, veidotu kontaktus, sapazītos ar jauniem darījumu partneriem. Arī naudas lietās var uzsmaidīt negaidīta veiksme. Diezgan daudz tērēsi saimniecības vajadzībām un sevis iepriecinājumam – klāt pavasaris un gribas tērpties košākās krāsās. Brīvdienās dodies izklaidēs un izjūti, kā dzīve mutuļo un dāvā optimismu.

VĒRSIS

Daudz jaunu ideju, no kurām dažas pat ļoti novatoriskas. Domāsi – kā tās īstenot un vai vajag domubiedrus un komandu. Pagaidām neko nesasteidz un par iecerēm plaši nestāsti, jo bieži mēdz gadīties, ka ideja, kas virmo gaisā, nonāk pie kāda cita un tas pasteidzas pirmais. Uzmanīgam jābūt arī naudas lietās. Sargies no blēžiem un arī, iepērkoties tīmeklī, ievēro darījumu drošību. Brīvdienās vajadzētu kaut kur aizbraukt – smelties jaunus iespaidus. Vai arī paslinkot, pasapņot un noskatīties kādu filmu par tālām un eksotiskām zemēm.

DVĪŅI

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi īsts nemiera gars – šaudīsies kā atspole, risināsi vairākus jautājumus vienlaikus un mēģināsi izrīkot arī citus. Bet tiem citiem tas nebūs pa prātam un šajā sakarā var izcelties strīdi. Atceries, ka gudrākais piekāpjas un bieži vien kompromiss ir nepieciešams, lai darbi virzās raitāk uz priekšu. Par ideju trūkumu jāsūdzas nebūs, un varbūt ir vērts pieteikties kādos biznesa kursos, lai tās iegūst konkrētu veidolu. Ja tev savs bizness jau ir, tad – droši uz priekšu. Mazliet vari pastrādāt arī brīvdienās, bet atrodi laiku saviem mīļajiem.

VĒZIS

Tu esi lāga cilvēks, kas vienmēr uzklausīs, palīdzēs, iedvesmos, taču šonedēļ ar labestību pārāk neaizraujies. Var gadīties – kāds tavu labo sirdi izmanto, lai paslinkotu vai pašam nebūtu jārisina savas problēmas. Tev tāpat darba pilnas rokas. Pienācis laiks izkāpt no ierastās komforta zonas un doties tālāk. Daudz ideju profesionālajā vai biznesa jomā. Kādā brīdī sirds stūrītī gan var iezagties urdošas šaubas, bet mēģini tās pārvarēt. Tev izdosies! Privātajā dzīvē svarīga ģimenes tēma. Brīvdienās jārīko radu sanākšana ar atmiņu stāstiem.

LAUVA

Pozitīva nedēļa. Pavasara noskaņās šķiet, ka elpot kļuvis brīvāk un saule spīd spožāk. Darbosies ar prieku, būs oriģinālas idejas un domubiedri, kas gatavi kopā ar tevi kaut līdz apvārsnim doties. Tādi cilvēki ir īstenā dzīves vērtība. Protams, svarīgs arī materiālais faktors, un tas lielā mērā atkarīgs no pieredzes un zināšanām. Varbūt vajag iemācīties ko jaunu. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, un ne tikai Latvijas tīmeklī. Jaunas idejas un zināšanas pie tevis var atnākt caur ārzemju tēmu.

JAUNAVA

Brīnumi notiek! It īpaši, ja tiem tic. Tu esi kārtīgs strādātājs, bet reizēm gribas tā – mazliet vieglāk, mazāk darba, mazāk atbildības, arī izrauties no dienu rutīnas... No atbildības un darba gan nekur nesprukt, bet var rasties jaunas iespējas karjerā vai biznesā – tādas, par kurām esi sen sapņojis. Tad par rutīnu vari aizmirst, jo jaunie pienākumi būs aizraujoši. Radīsies lieliskas idejas un veidosies interesanta sadarbība. Taču ārpus darba eksistē arī privātā dzīve. Pavasara saule liek smaidīt un iesilda sirdi. Prātā aušīgas domas un brīvdienas sola jaukus piedzīvojumus.

SVARI

Ļoti raibas dieniņas un tāda sajūta, ka tās arvien par īsām... Gluži kā tautas pasakā saulīte ar dakšām jāpietur, lai nenoriet. Vajag noteikt prioritātes – kas darāms steidzami un ko var atlikt uz vēlāku laiku. Visus darbus nekad nevar padarīt un visu pasaules naudu nopelnīt. Atceries, ka sevi jāmīl un brīvdienās izgulies, atpūties, parosies mājas saimniecībā, un vislabākais – atslēdz telefonu. Esot vienatnē, iespējams apcerīgs noskaņojums un noderīgas atziņas. Kā pēkšņa atklāsme var nākt izpratne par kādu konkrētu cilvēku rīcības motīviem.

SKORPIONS

Svarīga sistēma un stratēģija – pie tā arī turēsies, plānojot šīs nedēļas darbus. Būsi precīzs un prasīgs, un, ja kāds kolēģis izdomās slinkot, tad tam plāni klāsies. Kas Skorpionam astes galā? Dzelonītis! Var izcelties strīdi un pat intrigošana, bet tu pratīsi atrisināt situācijas un darbu traucētājus nolikt pie vietas. Brīvdienās esi kopā ar savējiem. Vajag izkustēties, pasportot, kaut kur aizbraukt. Kopā būšana sagādās prieku. Brīvajiem ļaudīm savukārt sirdī var iespīdēt nerātns pavasara saulstariņš.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas, interesantas idejas, dzīves pieredze un sajūta, ka neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu. Būsi enerģisks un uz garīgā pacēluma viļņa. Ķeries pie tā, ko sen jau esi gribējis paveikt. Darba rezultāti priecēs un ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai neapstājies un nesāc dusēt uz lauriem. Vajag mācīties: papildināt jau esošās zināšanas vai apgūt ko jaunu. Prāts darbosies asi, un tu ātri sapratīsi, kas patlaban nepieciešams. Brīvdienas pavadi ar ģimeni un iepriecini ar kādām mazām dāvaniņām savus mīļos.

MEŽĀZIS

Pienākumi stājas rindiņā, un atelpas nav nevienu brīdi. Vismaz raugies, lai ir arī materiālais labums. Ja ar situāciju neesi mierā, tad jāskatās darba sludinājumos vai jādomā par jauniem biznesa projektiem. Kā mēdz teikt: "Zem guļoša akmens ūdens netek." Par pārmaiņām jādomā pašam. Darbā piebremzē vēlmi visu sakārtot pēc sava prāta, jo ideāli risinājumi ir retums. Nedēļas nogalē pirmajā vietā attiecību tēma. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas. Pāriem laiks jāvelta mājas darbiem, bet nevajag aizmirst arī par pavasarīgo romantiku.

ŪDENSVĪRS

Nesteidzini notikumus un bruņojieties ar pacietību, jo visas ieceres tik āti nerealizēsies. Toties tas, ko paveiksi, būs nozīmīgi ilgtermiņā. Var rasties iespējas būtiski uzlabot ienākumus, taču esi uzmanīgs finanšu lietās. It īpaši tad, ja darīšana ar lieliem ieguldījumiem. Brīvdienās būsi noskaņots lielajai ģenerāltīrīšanai, dažādiem pārkārtojumiem un uzlabojumiem, rosīsies un nedosi miera arī pārējiem ģimenes locekļiem. Brīvdienās uz kādu kafijas vai tējas tasi ciemos atnāks draugi. Sadzīviska darbošanās uzlādēs ar enerģiju.

ZIVIS

Argumentus un ieteikumus kolēģiem pamato un balsti uz racionāliem apsvērumiem, nevis emocijām. Garastāvokļa maiņas un negācijas jāatstāj malā. Tāpat arī turies tālāk no ļautiņiem, kas nepārtraukti čīkst un žēlojas. Darbs ir svarīgs, bet tāpat arī ģimene, mīļotais hobijs un tikšanās ar domubiedriem. Un arī kāds brīdis vienatnes ir jāatrod. Pārdomās vai meditācijās gūsi noderīgas atziņas, sakārtosi iekšējo pasauli, un smelsies spēku jauniem varoņdarbiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu