VIDEO ⟩ Bļugeram un "Golden Knights" smags zaudējums pret "Flames"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lasvegasas "Golden Knights"
Lasvegasas "Golden Knights" Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē piedzīvoja neveiksmi.

"Golden Knights" savā laukumā ar rezultātu 2:7 (0:1, 2:2, 0:4) piekāpās Kalgari "Flames", piedzīvojot pirmo neveiksmi pēc četru uzvaru sērijas.

Pirmajā trešdaļā viesu labā vārtus guva Makenzijs Vīgers, bet otrā perioda ievadā pārsvaru dubultoja Tailers Trofoli.

Otrās trešdaļas turpinājumā "Golden Knights" izdevās panākt neizšķirtu, precīziem esot Zekam Vaitklaudam un Reilijam Smitam, taču "Flames" atbildēja ar pieciem vārtiem atlikušajā spēles daļā, kad mājinieku vārtos divas ripas raidīja Bleiks Kolemens, bet vēl pa reizei Lasvegasas komandas vārtsargu pārspēja Mīkaels Baklunds, Tailers Tofoli un Dilons Dubē.

Lasvegasas komandas vārtus sargāja Džonatans Kviks, kurš tika galā ar 23 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Jākobs Markstrems atvairīja 17 ripas.

Bļugers šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 38 sekundes, no kurām vienu minūti spēlēja mazākumā. Viņš laukumā pavadītajā laikā izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja trīs pretinieku metienus, uzvarēja trijos no astoņiem iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

"Golden Knights" ar 90 punktiem 69 mačos Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, kamēr "Flames" ar 76 punktiem tikpat spēlēs ierindojas devītajā pozīcijā.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets", spēlējot bez Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina, viesos ar rezultātu 1:4 (0:0, 0:4, 1:0) zaudēja Losandželosas "Kings" hokejistiem.

Kolumbusas vienība 67 spēlēs tikusi pie 49 punktiem un Austrumu konferencē atrodas pēdējā vietā, bet "Kings" ar 89 punktiem tikpat mačos Rietumu konferencē ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no "Golden Knights".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu