"Mans tētis uzņēmās bērna tēva lomu." Šovu zvaigzne Sofija par pirmo grūtniecību pusaudžu gados

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sofija_valtere777/ Instagram

Sarunu šovā "Zilonis studijā" pieredzē par grūtniecību pirms pilngadības sasniegšanas dalās tetovētāja Sofija Valtere-Juščenko, kura plašāku atpazīstamību iemantoja, startējot realitātes šovā "Lauku sēta".

Sofija laida pasaulē pirmo meitu Mariju 16 gadu vecumā. Ar meitiņas tēvu viņa jau divus gadus bija attiecībās. "Mums bija ļoti nopietnas attiecības. Pirmā lielā mīlestība. Viņam bija 19 gadu. Īpašu nozīmi tam, ka viņš ir pilngadīgs, es nepievērsu, tāpēc ka 19 un 16 nav lielas starpības. Viss bija tik perfekti, viņš šķita tik ideāls," stāsta Sofija. Viņa jau tajā vecumā sapņoja par savu ģimeni un bērniņu, arī puisis pēcnācēju vēlējies. 

Vaicāta, kā vecāki uzņēma ziņu, Sofija stāsta: "Mammai bija tāds: "Labi, un kā mēs nosauksim?" Tētis gan bija nereāli dusmīgs, jo viņš noteikti saprata, ka vīrietis vēl nav gatavs [tik agrā vecumā kļūt par tēvu]. Viņš ilgi nerunāja. Pēc tam, kad saprata, ka būs opītis, ļoti mani uzmanīja, uzņēmās bērna tēva lomu, atbildību. Bērna tēvs bija kopā ar mani, bet, kad piedzima bērns, viņa blakus vairs nebija. Viņš vienkārši aizbēga, kaut sākumā bija pozitīvi noskaņots."

Sofija spriež, ka vīrieši šajā ziņā ir citādāki nekā sievietes: "Mēs, sievietes, ātrāk mēģinām kļūt par mātēm."

Sofija stāsta – meitas audzināšanā un pieskatīšanā iesaistījusies visa viņas ģimenes – mamma, tētis un abi jaunākie brāļi. "Esmu ļoti priecīga, ka man ir tādi forši vecāki.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Sofija saviem "Instagram" sekotājiem nesen paziņoja priecīgu vēsti - viņa ir otrā bērniņa gaidībās.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu