"Zemgale"/LLU ar uzvaru noslēdz debijas sezonu "Mestis" līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti.
"Zemgale"/LLU hokejisti. Foto: https://www.facebook.com/hkzemgale

Jelgavas komanda "Zemgale"/LLU piektdien savu debijas sezonu Somijas pēc spēka otrajā hokeja līgā jeb "Mestis" noslēdza ar uzvaru.

Jelgavnieki savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) uzvarēja Kajāni "Hokki" vienību.

Ričards Bernhards spēles sestajā minūtē ieguva mājiniekiem vadību, ko otrā perioda pirmspēdējā minūtē nostiprināja pirmajos vārtos asistējušais Harijs Brants. "Sauso" uzvaru mājiniekiem liedza izcīnīt Miko Mati Pākola, kurš nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām panāca 1:2.

Ēriks Vītols mājinieku vārtos atvairīja 46 metienus, bet "Zemgale"/LLU pa pretinieku vārtiem meta 31 reizi.

Sezonas pēdējo spēli "Mestis" līgā Jelgavas komanda aizvadīja ar pirmo sastāvu, bet tas neliedza nosacīti otrajam sastāvam tajā pat laikā "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pusfināla sērijas mačā sagraut Rīgas "Dinamo".

Jelgavas komanda ar 51 punktu 52 spēlēs ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē, bet "Hokki" ar 59 punktiem ir pozīciju augstāk.

Pagājušajā sezonā par Somijas otras spēcīgākās līgas čempionvienību kļuva Imatras "Kettera", kas finālsērijā ar 4-1 pieveica "Kiekko-Espoo".

Jelgavas "Zemgale"/LLU 2021./2022.gada sezonā izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu