Balinskis gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē uzvarētā Čehijas ekstralīgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Uvis Jānis Balinskis
Latvijas hokejists Uvis Jānis Balinskis Foto: Marek Sekač (hcbilitygri.cz)

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis svētdien, 19. martā, guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja Čehijas hokeja ekstralīgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē. Liberecas "Bīlī Tygrži" izcīnīja uzvaru.

Liberecas komanda izbraukumā ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja "Mountfield" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Balinskis guva viesu pirmos vārtus otrās trešdaļas vidū, kā arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli "Bīlī Tygrži" trešajos vārtos, kad ar precīzu metienu Oskars Flins Liberecas vienību izvirzīja vadībā ar 3:2.

Latvijas aizsargs šajā mačā uz ledus bija 23 minūtes un četras sekundes, no tām minūti un 21 sekundi spēlējot vairākumā, un atzīmējās statistikā arī ar vienu bloķētu metienu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Kārļa Čukstes pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar rezultātu 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) zaudēja Prāgas "Sparta", piedzīvojot neveiksmi pirmajā ceturtdaļfināla mačā. Čukstes nebija viesu komandas pieteikumā.

Vēl citā ceturtdaļfināla pārī Vītkovices "Ridera", kuras rindās spēlē viens no Čehijas ekstralīgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Roberts Bukarts, ar 1-0 ir vadībā pret Brno "Kometa" vienību.

Ekstralīgā šajā sezonā spēlēja 11 latvieši.

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Tršinecas "Ocelārži" ar 4-2 pieveica Prāgas "Sparta" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu