Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FOTO Azerbaidžānis Fizijevs parāda, ko nodara 15 minūtes pret vienu no UFC bīstamākajiem cīkstoņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rafaels Fizijevs
Rafaels Fizijevs Foto: Reuters/ScanPix

Azerbaidžānā dzimušais UFC cīkstonis Rafaels Fizijevs pēc cīņas pret Džastinu Geidži savā "Instagram" kontā parādījis, ko nozīmē 15 minūtes oktagonā kopā ar vienu no bīstamākajiem vīriem vieglā svara divīzijā.

Fizijevs "UFC 286" cīņu šova pirmspēdējā duelī tikās ar vienu no vieglā svara divīzijas ilggadējiem flagmaņiem Džastinu Geidži.

Jau pirms cīņas fani gaidīja "asinspirti", jo abi ir vardarbīga cīņas stila piekritēji, bieži vien nedomājot par savu veselību.

Cīņas pirmajā raundā aktīvāks bija Fizijevs, ar sitieniem korpusā demonstrējot savu ātruma pārsvaru. Tomēr jau otrajā raundā Geidži sāka "atvērties", arvien aktīvāk iesaistoties sitienu apmaiņās, kurās tieši viņš izdarīja smagākus sitienus. Vēl pirms trešā raunda bukmeikeri tiešās translācijas laikā par nelielu favorītu dēvēja tieši Fizijevu, tomēr trešās piecminūtes laikā Geidži salika punktus uz i, caurvijot pretinieka seju ar brūcēm un sasitumiem.

Gaidži uzvarēja pēc tiesnešu lēmuma. Pēc cīņas, kad Fizijevs jau bija nedaudz sakopies, viņš sava "Instagram" konta īsajos stāstiņos uzskatāmi parādīja, kādu postījumu viņa sejai nodarījis Geidži.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" konta @rafael_ataman_fiziev

Fizijeva karjerā šis bija otrais zaudējums 14 cīņās. Savukārt Geidži izcīnīja 24 uzvaru 28 dueļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu