"Bija grūti mānīties." Vienradzis jeb Jānis Moisejs par dalību šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

""Balss maskā" piedzīvojums manā dzīvē bija ļoti aizraujošs pasākums. Bija daudz jāmānās, ko es parasti nedaru, un tas bija grūti. Bet tas bija skaists skrējiens kopā ar Vienradža masku," nākamajā rītā pēc atmaskošanas "900 sekundēs" stāsta dziedātājs Jānis Moisejs.

Par spīti tam, ka Jāņa priekšnesums bija krāšņs un dziedātājs šajā tēlā grūti identificējams, vismaz vienam detektīvam - Baibai Sipeniecei-Gavarei - Jāni izdevās atpazīt. "Šī ir 1968. gadā Toma Džonsa izpildīta dziesma "Delilah". Tā ir himniska dziesma, kurā mēģini balsi palielināt.

Man interesanti bija tas, kā caur šo tēlu mēģini sevi noslēpt. Piemēram, es domāju – ja man ir Vienradzis, kas ir pārnadžu dzimtas dzīvnieks, kā viņš varētu dziedāt. Es domāju, ka viņš tādā zemākā balsī varētu kaut ko darīt.

Es mēģināju slēpties, bet dziedātājam ir ļoti grūti noslēpt savu balsi, jo ar to mēs visu laiku strādājam. Es domāju, ka Baiba mani zināja no pāris lekcijām "zviedru augstskolā", un viņa kaut kā nolasīja un atklāja mani," stāsta dziedātājs.

Jautāts, cik grūti ikdienā bija noslēpt to, ka viņš ir daļa no "Balss maskā" stāsta, Jānis saka: "Es visu uztvēru ļoti nopietni. Esmu ar jurista kvalifikāciju, es parakstīju līgumu, un tur ir nopietns līgumsods. Man bieži vien bija jākož mēlē. Es gribēju pateikt, bet nedrīkst. Tas ir jāslēpj, un nedrīkst izpaust to, ka piedalies."

Jānis šova turpinājumā turēs īkšķus par savu tēla brāli Briedi un jūsmo arī par Šaha karali.

Foto: "Balss maskā" ceturtais raidījums

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepriekšējos raidījumos tika atmaskots Naktstaurenis, zem kura slēpās aktrise Dana Bjorka, Torte, zem kuras slēpās bokseris un TV personība Kristaps Zutis, Astoņkājis, zem kura slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, un nu arī Vienradzis, zem kura slēpās dziedātājs Jānis Moisejs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu