"Labs nāk ar gaidīšanu." Magone un Ventis roku rokā dodas uz dzimtsarakstu nodaļu nokārtot dēla uzvārda maiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Gulbenes pusē "Avotiņos" pie Magones Liedeskalnas bija ieradies bijušais mīļotais un dēla Raimonda tēvs Ventis Vītols. Lai gan abu attiecības ir saspīlētas, vecāki salīguši mieru un dodas uz Gulbenes dzimtsarakstu nodaļu, lai abu kopīgajam dēlam mainītu uzvārdu. Runas aizved arī pie attiecību tēmas, liecina "Slavenības. Bez filtra" epizode.

Vecāki kopīgi devās dēlam pakaļ uz skolu, un Ventis neslēpa, ka viņa sajūtas ir neviennozīmīgas. "Pēdējo reizi es Raimondu biju redzējis pirms vairākiem mēnešiem." Vaicāts, kādas ir sajūtas, satiekot dēlu, Ventis teic: "Nevar saprast, jo,

grozies kā gribi, tas cilvēciņš joprojām man ir svešs. Nav īsti nekādu sajūtu."

Dēlēns gan Venti sauc par tēti, tomēr arī ir apjucis, jo nezina, kā sākt sarunu. Magone, braucot mašīnā, uzdeva dēlam jautājumu, vai viņš vēlētos, lai vecāki dzīvo zem viena jumta kā pāris, uz ko Raimonds atbildēja apstiprinoši. Tikmēr Ventis bija pielicis sejai priekšā roku mulsumā un neizpratnē par Magones uzdoto jautājumu.

Magone koķeti runāja par to, ka arī viņai nekas nebūtu pret, ja Ventis būtu daļa no ģimenes. Ventis par attiecību atjaunošanu ar Magoni izteicās domīgi: "Vai es gribētu būt kopā ar Magoni, man grūti pateikt."

Visi draudzīgi devās uz dzimtsarakstu nodaļu, aizpildīja nepieciešamos dokumentus, un iznākums ir veiksmīgs - Raimonds ticis pie tēvs uzvārda Vītols. "Lai puikam tiek. Cerams, ka māte otrreiz tādu muļķību - pa kluso nomainīt uzvārdu - neizstrādās," saka Ventis.

Magone jau labu laiku vēlējās, lai dēlam tiek mainīts uzvārds, jo esošā uzvārda (Burka) dēļ viņu skolā izsmej. Nu viņa ir gandarīta, ka šis posms ir noslēdzies: "Grūti mums gāja, bet, kā saka, - labs nāk ar gaidīšanu."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu