Uzņēmuma "Ben & Jerry's" dibinātājs saistīts ar kampaņu pret ASV militāro atbalstu Ukrainai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: namaki/Shutterstock

ASV bāzētā starptautiskā saldējuma ražošanas uzņēmuma "Ben & Jerry's" dibinātāja Bena Koena finansētās iniciatīvas mediju projektā izvērsta kampaņa pret ASV militāro atbalstu Ukrainai.

Organizācija "Eizenhauera mediju tīkls" vērsusies pie žurnālistiem, aicinot ziņot, ka ASV tērē pārāk daudz naudas palīdzībai Ukrainai.

"Eizenhauera mediju tīklu" vada Tautas spēka iniciatīva, kura prezidents un viens no lielākajiem atbalstītājiem ir "Ben & Jerry's" dibinātājs Bens Koens.

Saldējuma magnāts caur Bena Koena labdarības fondu ir atvēlējis vairāk nekā miljonu dolāru Tautas spēka iniciatīvai, liecina publiski pieejamie dati.

Jautāts par saistību ar šo iniciatīvu, Koens izdevumam "The Daily Beast" sacīja, ka, viņaprāt, ASV būtu jāizmanto sava ietekme, lai vienotos par kara beigām, nevis tas jāpagarina, piegādājot vairāk ieroču.

"Eizenhauera mediju tīkls" popularizē ASV armijas veterānu grupu, kas ekspertu lomā izsakās par karu Ukrainā. Vairāki no viņiem pauduši līdzīgus uzskatus kā Kremlis, apgalvojot, ka ASV militārais atbalsts Ukrainai pagarina un pastiprina karu, un paužot uzskatu, ka NATO paplašināšanās bijusi viens no kara cēloņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu