Čīles lidostā apzagts Kaspars Kambala

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Kambala/ Facebook

Olga Kambala ir atgriezusies no Brazīlijas, kur kopā ar vīru Kasparu Kambalu baudīja novēlotu medusmēnesi. Kaspars Brazīlijā palicis mazliet ilgāk, kārtojot darba darīšanas. Viņš Olgai atklāja kādu nepatīkamu incidentu - Kaspars vienā no lidostām ticis apzagts, liecina "Slavenības. Bez filtra" epizode.

"Kasparam nozaga "Louis Vuitton" somiņu lidostā. Vīrs Olgai atsūtījis ierakstu, kur zādzība tikusi fiksēta. Olga apraksta video redzēto: "Viņš sēdēja Čīles lidostas kafejnīcā, un soma atradās viņam pretī. Kaspars dzēra kafiju, un pienāca kaut kāds džeks un nemanāmi, acu priekšā paņēma Kaspara somu."

Olga ir pārsteigta, ka šādi starpgadījumi nav notikuši pat bīstamākajos rajonos Brazīlijā, bet te acu priekšā. 

Olga noteica, ka Kasparam paveicās, ka nozagtajā somā nebija ne pases, ne telefona. Vairāk par to, vai nozagta ir nauda vai kaut kas cits vērtīgs, nav zināms. Pagaidām nav zināms arī tas, vai izdevies zagli notvert.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka sākotnēji Kaspars uz Brazīliju devās viens, darba darīšanās, taču kādā rītā pārsteidza sievu ar zvanu, paziņojot, ka viņai jākravā somas un jābrauc pie viņa. Olga par to bija priecīga un atklāja, ka Kaspars ar šo beidzot ir izpildījis doto solījumu par medusmēnesi.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu