"Neesmu izmisusi." Indra Salceviča atklāj, kāpēc viņas mīlas dzīve nevirzās uz priekšu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Gundega Skudriņa

Stiliste Indra Salceviča sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj, ka sapratusi, kāpēc mīlas dzīve nevirzās uz priekšu.

"Man vairākkārt ir teikts, ka iepazīties traucē mana pārāk publiskā dzīve. Man gan nav nepieciešams vīrietis, kuram ir mazvērtības kompleksi, tomēr nenotiek arī gluži tā, ka, tiklīdz ar kādu iepazīstos, tā lieku viņa bildes "Instagram". Divarpus gadu laikā, kopš man nav attiecību, esmu iepazinusies ar vairākiem vīriešiem. Respektēju, ja vīrietis vēlas palikt inkognito. Man taču ir bijušas attiecības ar manu bērnu tēvu, par kuru neviens nezina, un nezina pat to, kā viņš izskatās," atklāj Indra.

Stiliste neslēpj, ka joprojām ir gatava iepazīties. "Ja kāds man uzrakstīs un piedāvās kopā iedzert kafiju, es neteikšu nē," teic Indra un piebilst - uz vienas nakts piedāvājumiem gan neatsaucas.

Dažas dienas pirms Valentīndienas Salceviča publiski paziņoja - Visu mīlētāju diena viņai esot brīva, tādēļ ir gatava aklajam randiņam. Vaicāta, vai sanāca izbaudīt romantiku, Indra smej: "Neviens tā arī neatsaucās, tādēļ randiņu šobrīd manā dzīvē nav."

Viņa gan par to nebēdā un nosaka: "Kā būs, tā būs! Manī nav izmisuma."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 21. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu