Trešdienas horoskops: 22. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: VOJTa Herout/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 22. martam.

AUNS

Vēlme pēc pārmaiņām. Vispirms sāc ar sevi - ir piemērots laiks jaunu zinību apguvei, pieredzes apmaiņai un redzesloka paplašināšanai. Lasi, izglītojies, apmeklē kādus kursus.

VĒRSIS

Būsi noskaņots lietišķai rosībai – vienalga vai strādā algotu darbu vai tev ir savs bizness. Paredzamas nopietnas tikšanās un finanšu darījumi. Naudas lietās gan esi apdomīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas patlaban iet cieši līdzās.

DVĪŅI

Oriģinālas idejas par peļņu un izdošanās jaunos projektos. Tikai sargies no nepārdomātiem tēriņiem, jo var gadīties, ka nopelnītā nauda aizplūst kā smilšu graudi caur pirkstiem.

VĒZIS

Meklē jaunas peļņas iespējas un nebīsties realizēt pārdrošas idejas. Ja arī citi izturas skeptiski, neļaujiet ietekmēties. Tikai nevajadzētu jaukt draudzību un naudas lietas, tad kaut kas var noiet greizi.

LAUVA

Vēlmes, plāni un ieceres saistībā ar darbu un profesionālo izaugsmi. Neko nesasteidz un nerīkojies emociju iespaidā, jo par kļūdām var nākties maksāt. Ieklausies intuīcijā – arī lietišķajā jomā.

JAUNAVA

Turi acis un ausis vaļā, jo gluži negaidot var rasties iespēja noslēgt kādu izdevīgu vienošanos. Visu uz vienas kārts likt nevajadzētu, taču mīņāties uz vietas, kad vajag doties uz priekšu, arī ne.

SVARI

Sekmīgs laiks, lai veidotu karjeru vai attīstītu privāto biznesu. Ja rīkosies mērķtiecīgi, ir iespējas nopelnīt un stabilizēt ienākumus ilgtermiņā. Vakarā gan par darbu nedomā – vajag atpūsties un izvēdināt galvu.

SKORPIONS

Ir jānoformulē domas un idejas, ko vēlies darīt, kurp virzīsies, kādi ir mērķi. Ja kaut kas nav tā, kā gribētos, ja dienas iegājušas rutīnā, tad patlaban ir labs laiks, lai spertu lielu soli uz priekšu.

STRĒLNIEKS

Vajag mācīties: papildināt esošās zināšanas vai apgūt ko jaunu. Prāts darbosies asi, un tu ātri sapratīsi, kas patlaban nepieciešams. Iespējams, jāpalīdz kādam ar padomu, un tas tiks novērtēts.

MEŽĀZIS

Piesakies kursos, apmeklē semināru, dodies komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā vai izbraucienā, ja tas iespējams. Izvēdinot galvu, tajā radīsies vieta jaunām domām un labām idejām.

ŪDENSVĪRS

Vari ķerties pie ilgtermiņa plāniem – sākt mācības, domāt par savu biznesu. Pārmaiņu iespējas sākotnēji var būt mulsinošas, bet vēlāk iestāsies skaidrība, kurp jādodas un kas jādara.

ZIVIS

Daudz darba un jauni izaicinājumi profesionālā jomā. Var pavērties iespējas pavairot ienākumus. Koncentrējies uz peļņu un paplašini darbošanos. Par brīvajiem līdzekļiem vari ieplānot lielāku pirkumu mājām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu