VIDEO ⟩ Divu automašīnu sacīkstes Bauskas pusē rezultējas ar ietriekšanos kokos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārija Bauskā.
Avārija Bauskā. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien, 21. martā, sociālajos tīklos izplatītā video redzams, ka, iespējams, divas automašīnas rīkojušas sacīkstes, kas beigušās ar avāriju. Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai uzzinātu vairāk par notikušo Bauskā. 

Video redzams, ka "Audi" un BMW uz kāda nomaļa ceļa vienlaikus sāk strauju braukšanu. 

Tālāk redzami kadri, kuros ir šie paši spēkrati, tikai BMW ir avarējis. Automašīnas vadītājs šķietami zaudēja kontroli un ietriecās kokos.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai uzzinātu vairāk par notikušā apstākļiem.

Policijā norādīja, ka par notikušo negadījumu netika saņemts ne izsaukums, ne kādas ziņas - līdz pat brīdim, kad video parādījās publiskajā vidē.

Reaģējot uz publicēto informāciju, tika sākta apstākļu skaidrošana. Vainīgā persona ir atrasta, un ir sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi: par nepamatotu nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un par avārijas vietas pamešanu. Negadījums noticis 20. martā.

Piemērojamie sodi par šiem pārkāpumiem attiecīgi ir brīdinājums vai naudas sods līdz 140 eiro, bet par avārijas vietas pamešanu - sods līdz 700 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas aizliegums no trim mēnešiem līdz diviem gadiem.

Kāds 1981. gadā dzimis vīrietis vadīja BMW un nepamatoti nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebraucot ceļmalā esošajos kokos. Negadījumā cilvēki nav cietuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu