"Ar sievieti vienmēr tiksi līdz galam." Latvijas slavenākais sieviešu pārītis par seksuālo pieredzi ar vīrieti un sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme šovā "Kad viņas satiekas" pie Valda Meldera atklāti dalījās intīmās detaļās, atklājot arī to, kāda ir atšķirība, nodarbojoties ar seksu gan ar sievieti, gan vīrieti.

Abām šīs ir pirmās attiecības ar sievieti. Sākotnēji abas vienoja draudzība, kas vēlāk pārauga stiprās jūtās vienai pret otru. Par pirmo seksuālo pieredzi dāmas pastāstīja: lai atraisītos, nopirkušas stipro alkoholisko dzērienu. Sendija noteica, ka tālāk jau viss ir vēsture. 

Lai gan abām šīs ir pirmās attiecības ar sievieti, viņas teic, ka grūti izskaidrot abu ķīmiju, arī mulsuma neesot bijis, jo viss noticis ļoti organiski, it kā viņas zinātu, kas jādara. Pēc pirmās nakts kopā abām nebija nekādu šaubu, viņas sāka kopdzīvi un kopā jau ir sešus gadus.

Melderis vaicāja, kāda ir galvenā atšķirība seksuālajā pieredzē starp vīrieti un sievieti. Sendija ironiski teic: "Ar sievieti vienmēr tiksi līdz galam. Sieviete sievieti vienmēr izpratīs."

Danute papildina: "Nekas pat nav jāsaka." Sendija turpina: "Arī lesbiešu komūnā zina, ka, tiklīdz tu esi viendzimuma attiecībās, seksa latiņa paceļas." Melderis lūdza precizēt - kādā ziņā. Sendija skaidroja: "Tā ir absolūta sapratne. Ir jāiekāpj mūsu kurpēs, lai to saprastu. Tad, kad tu esi kopā ar vīrieti, tad ir kaut kāda robeža starp viņa egoismu, kuru tu negribi salauzt. Kā kaķis ar suni."

Danute piebilst, ka abu attiecībās viņas abas vienlīdz domā par otru. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Sendija un Danute ir kopā sešus gadus un šogad mīs laulības gredzenus. Viņas laulās dziedātājs un mācītājs Ralfs Eilands.

Vairāk skaties 1188.lv!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu