Astrologi nosauc sliktākās sievas pēc Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: paralisart/Shutterstock

Ir cilvēki, ar kuriem izveidot laimīgu laulību ir daudz grūtāk nekā ar citiem. Astrologi nosauc sliktākās sievas pēc Zodiaka zīmes.

Auns

Auna zīmē dzimušās dāmas ļoti augstu vērtē savu brīvību. Protams, Auni ir labas mātes, taču laulība ir ne tikai attiecības starp bērniem un vecākiem, bet arī mīlestības attiecības. Auni ir karstasinīgi, taču viņi nav gatavi uz kompromisiem. 

Vērsis

Vērsenes ir sliktas sievas, jo ir pārāk egocentriskas. Pirmajā vietā ir viņu laime, un tikai pēc tam visu apkārtējo cilvēku laime. Vēršu dāmām nepatīk vīrieši, kuri cenšas viņus kaut kādā veidā ierobežot. No tādiem viņas var aizbēgt pat kāzu dienā. Viņas ir vissarežģītākās sievietes, ar kurām ir grūti nodibināt kontaktu.

Jaunava

Ja vīrieši Jaunavas ir mierīguma un diplomātijas etalons, tad sieviete Jaunava ir tirāne, kas visu dara tieši tā, kā viņai vajag. Lielākā daļa Jaunavu tik bieži izrāda savu pašpietiekamību, ka vienkārši atbaida pretējo dzimumu. Bieži vien vīrieši, Jaunavu skaistuma apžilbināti, par vēlu saprot, ka ir nonākuši nepatikšanās.

Svari

Šīm dāmām ir nepieciešama neticami liela uzmanība, bez kuras viņas nebūs viņas pašas. Viņas bieži vien negribot padara savus vīriešus greizsirdīgus. Svarus diez vai var saukt par labu kandidātu laulātā lomai. Lai gan viņas ir uzticīgas un skaistas, taču viņas nekad nebūs pret citu cilvēku uzmanību.

Strēlnieks

Strēlnieku zīmē dzimušās dāmas ir labas sievas, bet tikai pašā attiecību sākumā. Kā saka, jo tālāk mežā - jo vairāk malkas. Sievietes, kas dzimušas zem šīs Zodiaka zīmes, pēc ekspertu domām, neprot pretoties savām vēlmēm, tāpēc neņem vērā savus vīrus. Viņas ir savtīgas, viņu egoisms iznīcina mīlestību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu