Ceturtdienas horoskops: 23. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Santirat Praeknokkaew/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 23. martam.

AUNS

Vajadzētu izprast un pieņemt to, kādas robežas nosprauž apkārtējā vide un notikumi. Patlaban notiek tāda kā spēles laukuma apzināšana: kur turpmāk darboties un realizēt savus mērķus.

VĒRSIS

Ja vēlmes nesakrīt ar iespējām, tad var rasties neapmierinātība. Gribās taču, lai viss notiek ātrāk... Taču nevajag neko sasteigt, jo ļoti iespējams, ka dzīve pārbauda tavu pacietību.

DVĪŅI

Lielākas sekmes darbam komandā – jāmeklē domubiedri. Kā latviešu sakāmvārds vēsta: viena galva gudra, divas vēl gudrākas. Ja rodas šaubas, apspriedies ar seniem, labiem draugiem.

VĒZIS

Var rasties problēmas komunikācijā ar kolēģiem vai darījumu partneriem, ja saasināti uztversi kritiku. Svarīgi noticēt saviem spēkiem, un – neesi pārāk paškritisks.

LAUVA

Lai dzīvo optimisms un radošais gars! Ja bijusi spriedze un stress, tie izzūd kā rīta rasa, atnākot dienai. Ieceres, plāni, vēlmes, sapņi – viss var piepildīties. Labs laiks jaunam sākumam.

JAUNAVA

Viegli veidosies kontakti un var uzrasties cilvēki, ar ko kopā realizēt lietišķus projektus vai veidot biznesu. Tikai jābūt apdomīgam un jārēķina izdevīgums.

SVARI

Iespējams, ka rodas jaunas, grandiozas ieceres un, šķiet, ka tūdaļ, tūdaļ... Bet ikdiena iegriež savu rutīnas riteni un jāpievēršas ierastajam dienas ritmam. Pieraksti idejas un noglabā vēlākam laikam.

SKORPIONS

Aktuāls senais latviešu tautas sakāmvārds: „Kas nestrādā, tam nebūs ēst!” To labi sapratīsi un pieliksi maksimālas pūles, lai jau drīz varētu baudīt sava darba augļus.

STRĒLNIEKS

Daudz kur jāpaspēj, daudz kas jāsaorganizē. Dzīve mutuļo un pilnas rokas darba. Ja nāk kāds vilinošs piedāvājums, rūpīgi ievāc informāciju. Var izrādīties, kas solīto zelta kalnu vietā čiks vien ir.

MEŽĀZIS

Lasot, klausoties vai skatoties ziņas, analizē un domā līdzi. Ja pie tevis nonāk privātās jomas informācija vai kādas baumas, tad labāk nekomentē. Bet, ja ko saki, tad tikai tad, kad esi iedziļinājies un visu pats pārbaudījis.

ŪDENSVĪRS

Tev tuva kritiska un analītiska pieeja, tāpēc var gadīties pateikt arī kādu asāku vārdu. It īpaši tad, ja kāds ir paviršs un runā aplamības. Taču cilvēki par to neapvainosies, bet ieklausīsies.

ZIVIS

Vienmuļa diena un darbā viss rit ierasto gaitu. Ja arī ir kādas pārmaiņas, tad tās, visticamāk, tevi būtiski neskars. Tikai neiesaisties attiecību skaidrošanā un turies tālāk no neauglīgām diskusijām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu