Piektdienas horoskops: 24. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Fercast/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 24. martam.

AUNS

Ar darbiem nenopūlies, labāk iesaisties labdarībā un palīdz tiem, kam šobrīd grūti. Vakarā iespējami dažādi romantiski piedzīvojumi. Kāds saņems simpātiju apliecinājumus, kāds ieraudzīs mīļoto jaunā gaismā.

VĒRSIS

Drīz brīvdienas? Nevar būt!... Darbu tik daudz, ka nav pat lāga, kad elpu atvilkt. Varbūt esi uzņēmies pārāk lielu apjomu? Dažkārt rūpīgam strādātājam tiek uzticēts arvien vairāk un vairāk pienākumu.

DVĪŅI

Lietišķajā jomā svarīgi saprast, kas jādara uzreiz un kas var pagaidīt. Necenties ķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus. Pārdomāts plāns un precīza rīcība ļaus palielināt ienākumus.

VĒZIS

Pēdējā nedēļas darba diena ļoti ražīga. Jāraksta biznesa plāns un jārēķina, kas tur var sanākt. Pievakarē svarīga attiecību tēma. Iespējama viedokļu atšķirība ar mīļoto cilvēku. Diskutē, bet nesāc strīdu.

LAUVA

Tu neesi radis klusēt, bet šodien uzmanies no impulsīvas rīcības un neapdomīgiem izteicieniem. Sakāmvārds vēsta, ka izlietu ūdeni nesasmelsi, izteiktu vārdu atpakaļ nepaņemsi.

JAUNAVA

Sarežģīta diena. Risini to, kas ir tavos spēkos un kompetencē, bet par pārējo nesatraucies. Ko nevar ietekmēt, par to nevajag pārdzīvot. Dzīvē bieži vien daudz kas atrisinās pats no sevis.

SVARI

Tavā komandā ir cilvēki, kas gatavi sadarboties un novērtē tavas dotības. Pozitīvi iedvesmojošā gaisotnē paveiksi lielas lietas. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu - meklē informāciju.

SKORPIONS

Darba nedēļa mazliet nogurdinājusi, un gribas ātrāk doties pie savējiem. Atkal un atkal pārliecināsies, ka mīļie cilvēki – tā ir milzu vērtība. Vakars paies sirsnīgā un omulīgā atmosfērā.

STRĒLNIEKS

Kārtojot lietišķos darījumus, esi precīzs ar dokumentiem un piesaisti juristus. Vakarā romantikas noskaņas un sirds viļņojas mīlestībā. Jauki brīži kopā ar otro pusīti, bet brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Kaut arī ir darba nedēļas nogale - jāstrādā no visas sirds un ar atdevi, tas pavērs jaunus ceļus. Iespējams kāpiens pa karjeras kāpnēm vai biznesa paplašināšanās. Vakarā esi kopā ar savējiem.

ŪDENSVĪRS

Ar enerģisku rīcību un idejām palielināsi ienākumus. Atroti piedurknes un ķeries pie darāmā! Noderēs zināšanas, iepriekšējā pieredze un intuīcija. Ir vērts meklēt labāk atalgotu darbu vai pievērsties privātajam biznesam.

ZIVIS

Seko līdzi ienākumiem un rūpīgi plāno izdevumus, jo naudas lietās kaut kas var kavēties. Nav labs laiks ieguldījumiem īpašumā vai remontā, taču vari doties iepirkšanās tūrē un iegādāties sadzīves preces

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu