Aktrise Amanda Bainsa manīta kaila Losandželosas ielās. Vēlāk ievietota psihiatriskajā slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tinseltown/ Shutterstock, rlamandabynes/Instagram

Savulaik populārā Disneja studijas un "Nickelodeon" zvaigzne Amanda Bainsa (36) ievietota psihiatriskajā slimnīcā pēc tam, kad tika pamanīta kaila pastaigājoties Losandželosas ielās.

Ārzemju medijos izskan divas versijas par atgadījumu - vienā versijā izskan, ka kāds aculiecinieks atpazinis aktrisi, kura pastaigājusies pilnīgi kaila, un ziņojis policijai, bet citā, ka pati Amanda izsaukusi neatliekamās palīdzības dienestu.

Kā zināms, aktrise jau vairākus gadus cīnās ar bipolārajiem traucējumiem, un šī nav pirmā reize, kad viņa nonāk mediķu redzeslokā. 

Šobrīd vēl nav zināms, kāds lēmums pieņemts par Amandas turpmāko ārstēšanu vai izrakstīšanu no slimnīcas.

Pēdējos desmit gadus aktrises tiesas noteiktais aizbildnis bija viņas māte, taču pagājušajā gadā mātes aizbildniecība tika atcelta.

Bainsas aktrises karjera iesākās televīzijas kanālā "Nickelodeon" - viņa ir filmējusies vairākās kinofilmās, galvenokārt komēdijās, piemēram, "Big Fat Liar", "What a Girl Wants", Robots", "Viņa ir viņš", "Easy A". 

Pēc 2010. gada sekoja vairāki skandāli par braukšanu dzērumā un narkotiku ietekmē, kā arī nonākšana rehabilitācijas iestādēs un nopietnu psiholoģisku problēmu ārstēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu