Nedēļas nogalē "Katram un katrai" mainīs partijas nosaukumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Katram un katrai" 14. Saeimas vēlēšanu reklāma uz sabiedriskā transporta.
Partijas "Katram un katrai" 14. Saeimas vēlēšanu reklāma uz sabiedriskā transporta. Foto: Zane Bitere/LETA

"Katram un katrai" kongresā mainīs partijas nosaukumu, informēja partija.

Svētdien notiks partijas kongress, kurā tiks prezentēts jaunais partijas nosaukums, kā arī tiks ievēlēts partijas priekšsēdētājs un valde.

Kā norāda partijā, ņemot vērā situāciju, ka partijas "Katram un katrai" izveidotājs un bijušais līderis Aldis Gobzems ir pametis partiju, politiku un valsti, partijas neiekļūšanu 14.Saeimā, kā arī to, ka Latvijas politikā esot nepieciešamas pārmaiņas, partija aicina politikā iesaistīties gados jaunus cilvēkus.

"Vienīgais veids, kā Latvija var pārtraukt lejupslīdi, ir iesaistīt politikā cilvēkus, kuriem šobrīd ir nedaudz vairāk par divdesmit vai trīsdesmit gadiem - jauniešus, kuriem vecās varas partijas nav devušas iespēju piedalīties politikas procesos, kuri nav gaidīti rūdīto politiķu rindās, jo veco partiju vadībā esošie politiķi nevēlas sev izaudzināt konkurentus," norāda partija.

Partijas "Katram un katrai" valde pauž, ka par savu pienākumu uzskata profesionāla un pārdomāta pārejas posma nodrošināšanu no līdzšinējās partijas saturiskā un organizatoriskā veidola uz jaunu profesionāļu veidotu saturiski jaunu organizāciju.

"Katram un katrai" partijas mērķis ir uz ilgtspējīgu attīstību vērsta, centriska un moderni nacionāla politika, kuru veidos izglītoti, gados jauni profesionāļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu