VIDEO "Šim "subjektam" būtu jāizsniedz stulbuma sertifikāts." Venēcijas mēru sanikno vīrietis, kurš no ēkas jumta ielēcis pilsētas kanālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Twitter/LuigiBrugnaro

Ceturtdien, 23. martā, kāds vīrietis Venēcijā ielēcis pilsētas kanālā no trīsstāvu ēkas jumta. Itālijas amatpersonas cenšas noskaidrot viņa identitāti, vēsta medijs CNN.

Nosaucot vīrieti par "idiotu", Venēcijas mērs Luidži Brugnaro savā "Twitter" publicēja video, kurā redzams, kā vīrietis, ģērbies tikai bokseršortos, no trīsstāvu ēkas jumta ielec kanālā, iekrītot ūdenī uz vēdera.

"Šim "subjektam" būtu jāizsniedz stulbuma sertifikāts un daudzi sitieni," savā "Twitter" profilā raksta Venēcijas mērs Luidži Brugnaro, norādot, ka vīrietis un cilvēks, kurš uzņēma video, tiks arestēti.

"Mēs cenšamies viņu identificēt, ziņot par viņu un viņa draugu, kurš uzņēma muļķīgo videoklipu sociālajiem tīkliem," raksta Brugnaro.

Mērs arī sacīja, ka uzdevis policijai noskaidrot, kā vīrietis spējis iekļūt privātajā dzīvojamajā ēkā un kā viņam izdevies tikt līdz jumtam.

"Viņš riskēja ar savu dzīvību lecot, bet viņš ir arī likumpārkāpējs. Viņi nesaprot briesmas, ko viņi rada šajā pilsētā. Ja nu lejā būtu braukusi laiva?" norādīja mērs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu