Una Ulme atklāj, kā mainījušās attiecības ar mīļoto pēc kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unaulme/ Instagram

TV personība, žurnāliste un influencere Una Ulme, viesojoties raidījumā "Māmiņu klubs", atklāj, ka kāzas pēc 12 gadu kopdzīves sniegušas jaunu uzrāvienu attiecībās un sajūtu, ka ir izveidota īsta ģimene.

Una gan smejas, ka viens no laulību ieguvumiem ir arī tas, ka viņa vairs netiek stādīta priekšā kā vienkārši draudzene, – jaunais sievas statuss liek viņai justies nozīmīgākai.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc pēc tik ilga laika sieviete ar savu mīļoto izlēma apprecēties, viņa, viegli smejot, atbild: "Ai, man apnika, gribējās ballīti!"

Ulme atzīst, ka savu mīļoto Gaiti pati esot mudinājusi attiecības nokārtot oficiāli. Una uzskata, ka kāzas bija fantastisks uzrāviens attiecībām, kas pēc 12 gadu kopdzīves bija ieslīgušas nelielā rutīnā.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Una ar veikalu tīkla "Idille" un restorāna "Buržujs" īpašnieku Gaiti ir kopā jau 12 gadus. Šīs ir Ulmes trešās kāzas. Ulmes pirmais vīrs bija Roberts Krūmiņš, laulībā ar kuru piedzima dēls Reinis Krūmiņš, savukārt otro laulību viņa slēdza ar Ingaru Silu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu