Princis Viljams Varšavā manīts pusdienojam LGBTQ+ krogā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Princis Viljams manīts Varšavā, pusdienojot LGBTQ+ draudzīgajā restorānā "Butero Bistro". Ar princi uzņemtie slepenie kadri nu klejo pa internetu. 

Šādu informāciju sniedz slepus uzņemtie foto, kas klejo pa sociālajiem tīkliem. “Varšava var pārsteigt. Es šodien ēdu vakariņas ar princi," rakstīts pie foto. 

Bildēs redzams, kā Velsas princis sēž pie galda kopā ar Kensingtonas pils darbinieku grupu un veic pasūtījumu.

Kāds avots Mail Online pastāstīja, ka 40 gadus vecais Viljams bija negaidīti izlēmis pievienoties Kensingtonas pils darbiniekiem vakariņās vietējā restorānā.

"Kensingtonas pils komanda rezervēja galdiņu  vietējā restorānā netālu no vietas, kur viņi strādāja, un princis nolēma viņiem pievienoties," sacīja avots. "Viņš jautāja, ko viņi dara, un tad izlēma nākt līdzi. Kopumā tā bija lieliska nakts. Komanda ļoti novērtēja, ka viņš viņiem pievienojās," tā avots.

Pagājušā gadā Varšavas centrā atvērtā vieta ir LGBT draudzīga un arī organizē karaoke vakarus drag queen. Restorāna īpašnieks Pāvels Zasims sacīja, ka viņiem nav bijis "ne mazākās nojausmas, ka viņš te ieradīsies": "Mums uz vārda Deizija bija rezervēts galdiņš 12 personām. It kā Deizijas dzimšanas dienai.  Bet tad parādījās miesassargs un teica, ka šī nebūs Deizijas dzimšanas dienas ballīte, un tad ienāca princis Viljams!"

Princis Viljams pasūtījis sviestmaizi un frī kartupeļus. "Viņš ēda mūsu sviestmaizi  ar plūkātu cūkgaļu. Un viņš apēda visu, tāpēc es domāju, ka viņam garšoja."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu