VIDEO ⟩ "Slims puisis..." Vīrietis Purvciemā vairākas reizes cenšas nonāvēt sevi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: mastinivan/Shutterstock

Kāds vīrietis Rīgā, Purvciemā, vairākas reizes ir mēģinājis nonāvēt sevi, izlecot pa deviņstāvu mājas logu, kā arī bijis agresīvs pret citiem mājas iedzīvotājiem, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Varavīksnes ielā, Purvciemā, kāds vīrietis no rīta izlēca pa piektā stāva logu. Tur viņš dzīvoja kopā ar savu vecmāmiņu. 

Pēc lēciena vīrietis guva dažādas traumas - salauza kāju un traumēja galvu. Mediķi viņu nogādāja slimnīcā apmierinošā stāvoklī.

Vīrieša vecmāmiņa saka, ka šī nav pirmā reize: "Kas viņam galvā darās. Slims puisis, nu ko. Mātes viņam vairs nav, dēla mana arī vairs nav. Pie manis un viss. Nu, protams, ka jauns. Viņam ir 36, tāds puisītis."

Savukārt kaimiņi atzīst, ka vīrietis ir izrādījis agresiju.

"Nezinu, kas mūs sagaida tālāk. Viņš jau lec piekto reizi. Mēs jau gribējām dzīvokli mainīt, jo viņam ir jau krimināllieta. Viņš iesita manam dēlam pa galvu.

Viņš skrēja ārā. Te ir latviešu skola, viņš vēl vienam puikam iesita. Mēs pat to nezinājām, bijām vasarnīcā, viņš bija zvanījis pie durvīm. Viņš ir agresīvs," stāsta kaimiņiene.

"Žēl cilvēku, žēl vecmammas. Visu ir žēl, arī mūs pašu. Nesen bija ugunsgrēks. Viņš tur kaut ko dedzināja, bija dūmi. Es nezinu, kāpēc viņam ir nepieciešami ratiņi," stāsta mājas iedzīvotāja.

Valsts policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi.

"Šī nav pirmā reize, kad minētais vīrietis nonāca policijas redzeslokā par līdzīgu gadījumu, kā arī par konfliktsituācijām un agresīvu uzvedību.

Aicinām iedzīvotājus nekavējoties ziņot policijai par personām, kuras apdraud gan sevi, gan citus, kā arī situācijās, kad nepieciešama tūlītēja policijas iesaiste, zvanot pa tālruni 110," pauž Valsts policijas pārstāve Elīna Priedīte.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu