VIDEO Porziņģa lieliskais sniegums notur pie dzīvības "Wizards" sezonu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar lielisku sniegumu izcēlās latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, nodrošinot Vašingtonas "Wizards" uzvaru pār spēcīgo Bostonas "Celtics".

"Wizards" savā laukumā ar 130:11 (29:23, 35:28, 35:27, 31:33) pārspēja Austrumu konferences otro spēcīgāko komandu Bostonas "Celtics".

Porziņģis šajā mačā uz parketa pavadīja 33 minūtes un 58 sekundes izceļoties ar "double-double" - 32 punkti (11/16 2p., 3/5 3p., 1/1 1p.) un 13 bumbas zem groziem. Tāpat liepājnieka kontā arī sešas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens un viena pārķerta bumba.

Latviešu basketbolists šajā spēlē ne reizi nekļūdījās, vienreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar labāko +/- rādītāju komandā +26.

Nākamais rezultatīvākais "Wizards" rindās bija izraēlietis Deni Avdija, kurš atzīmējās ar 25 punktiem. "Wizards" šajā spēlē bija jāiztiek bez divu līderu Bredlija Bīla un Kaila Kuzmas palīdzības.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija bostoniešu līderis Džeisons Teitams, punktu ražai pievienojot arī deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

"Wizards" (34-42) šī bija ļoti svarīga uzvara, ar šo panākumu vašingtonieši atrodas 2,5 uzvaru attālumā no 10. vietā esošās Čikāgas "Bulls" (36-39), tādējādi sagalbājot izredzes cīņā par vietu "play-in" turnīrā.

Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs piektdien, savā laukumā tiekoties ar Orlando "Magic".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu